II runda Toyo Drift Cup 2008

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez FELIPE » sobota, 7 czerwca 2008, 09:34

Patryk?
www.felgi.pl PRZYMIERZ DOWOLNE FELGI NA SWOIM AUCIE
www.oponeo.pl OPONY W NAJLEPSZEJ CENIE
FELIPE
thebestest of SRTB

Postprzez weede » sobota, 7 czerwca 2008, 11:46

ktos byl widzial? jak tam?
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez KOZI » sobota, 7 czerwca 2008, 11:52

a kiedy teraz bedzie coś ciekawego bo jakiś dziwny ten plan...

12.45 – 14.15 – kwalifikacje do Top 16
14.15 – 15.45 – pit walk + autograph session
15.30 – 15.45 – briefing dla zawodników
16.00 – 16.15 – prezentacja zawodników Top 16
16.15 – 17.45 – przejazdy parami

pit walk + autograph session to chyba przerwa nie?:) a briefing? jaks rozgrzewka pewnie? a prezentacja top 16 to juz drift czy tak sobie jezdza... czyli pewnie dopiero na 16 warto is cna jazde parami...
KOZI

Postprzez --orzech-- » sobota, 7 czerwca 2008, 12:51

dzis wszystko juz warto obejrzec...

tak patryk...
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez KOZI » sobota, 7 czerwca 2008, 20:11

ja byłem na finałowych przejazdach parami...
Niby fajnie ale szkoda, że tor taki krótki, praktycznie 3 zakrety w które bokiem wchodzą w punktowanych przejazdach i tyle... ponad połowa aut to nissany, reszta BMW i chyba ani jednego auta innej marki nie było:) Napewno poziom zawodników jak i aut jest wyższy z roku na rok, fajnie nissany się prezentują ale jakoś tak chyba mniej widwiskowo było niż rok temu, wtedy było więcej zaciętych walk i bliżej siebie jeździli, dzisiaj bardziej asekuracyjnie aczkolwiek było kilka ciekawych sytuacji, raz sie nawet minimalnie przytarli podczas wyprzedzania... Raz jeden z zawodników nie wyrobił i przejechałby ochroniarza i skasowałby bmke Tedego ale kawałek przed sie zatrzymał:) a wygrało pewnie najstarsze auto bo jednookie BMW E30 z wielką chłodnica na przodzie, natomiast w kategori dźwieku dla mnie egzekwo zajeły pierwsze miejsca dwa auta, każde o zupełnie innym dzwieku, jedno to nissan 200SX S14 z silnikiem od skylina, wkręcał się niemiłosiernie jak ścigacz a jaki piekny dźwięk odcinki, natomiast dzwiękiem V8 idąc luzacko na niskich obrotach driftem zabijało to:
Obrazek

oczywiście nie zabrakło pinknych dziewczyn, jak zwykle toyo girls dawały rade, ogólnie zrobiłem tylko dwa zdjęcia, jedno bmki powyżej drugie to tylko, ż ena zdjęciu wogóle nie ma efektu:(
Obrazek
KOZI

Postprzez Pit » sobota, 7 czerwca 2008, 22:11

KOZI napisał(a):...ponad połowa aut to nissany, reszta BMW i chyba ani jednego auta innej marki nie było:)

Był MB 190 W201 2.5 16V Turbo

Klika fotek (przepraszam za jakość):

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
486 KM, 530 Nm
1.3 0V
Pit
Forum Killer

Auto: FD3S

Postprzez --orzech-- » sobota, 7 czerwca 2008, 23:14

kurna az mi sie lezka kreci ze nie moglem byc obecny...
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez rumianko » sobota, 7 czerwca 2008, 23:51

heh tez nie mogłem byc, dzis cały dzien kursowałem po inie i chyba cała ekipe widziałem jak na lawetach jechali na zawody i wracali z zawodow.
chip tuning/hamownia/fap/dpf_off/indywidualne programy każdy silnik z T
https://www.facebook.com/pages/Brk-Tuning/1431232843778695?ref=ts&fref=ts
rumianko
Frequent User

Postprzez KOZI » niedziela, 8 czerwca 2008, 01:43

Piotruś napisał(a):
KOZI napisał(a):...ponad połowa aut to nissany, reszta BMW i chyba ani jednego auta innej marki nie było:)

Był MB 190 W201 2.5 16V Turbo

ale to widocznie w kwalifikacjach, ja byłem tylko na TOP 16 i wtedy tylko były z tego co pamietam BMW i NISSANY...
KOZI

Postprzez trance » niedziela, 8 czerwca 2008, 01:44

KOZI napisał(a):ja byłem na finałowych przejazdach parami...
Niby fajnie ale szkoda, że tor taki krótki, praktycznie 3 zakrety w które bokiem wchodzą w punktowanych przejazdach i tyle... ponad połowa aut to nissany, reszta BMW i chyba ani jednego auta innej marki nie było:) Napewno poziom zawodników jak i aut jest wyższy z roku na rok, fajnie nissany się prezentują ale jakoś tak chyba mniej widwiskowo było niż rok temu, wtedy było więcej zaciętych walk i bliżej siebie jeździli, dzisiaj bardziej asekuracyjnie aczkolwiek było kilka ciekawych sytuacji, raz sie nawet minimalnie przytarli podczas wyprzedzania... Raz jeden z zawodników nie wyrobił i przejechałby ochroniarza i skasowałby bmke Tedego ale kawałek przed sie zatrzymał:) a wygrało pewnie najstarsze auto bo jednookie BMW E30 z wielką chłodnica na przodzie, natomiast w kategori dźwieku dla mnie egzekwo zajeły pierwsze miejsca dwa auta, każde o zupełnie innym dzwieku, jedno to nissan 200SX S14 z silnikiem od skylina, wkręcał się niemiłosiernie jak ścigacz a jaki piekny dźwięk odcinki, natomiast dzwiękiem V8 idąc luzacko na niskich obrotach driftem zabijało to:
[url=http://images34.fotosik.pl/279/bc3f169baa8ce539.jpg]Obrazek[/URL]

oczywiście nie zabrakło pinknych dziewczyn, jak zwykle toyo girls dawały rade, ogólnie zrobiłem tylko dwa zdjęcia, jedno bmki powyżej drugie to tylko, ż ena zdjęciu wogóle nie ma efektu:(
[url=http://images32.fotosik.pl/278/d23c26677d91f2fa.jpg]Obrazek[/URL]

niestety ogień w tym roku zawiół mnie swoimi przejazdami, ponadto działy się różne niespodzianki, sam liczyłem na BARTA, pięknego s15...niestety nie wyszło...było paru innych którym kibicowałem...ale cóż...wygrało parchate e30, któremu nic nie robiło czy się obetrze czy nie (a głupi doping komentatora o agresje to parodia) ale trzeba było przyznac ze gość nadzwyczaj ogarniał tą fure i zasługiwał dziś na pewno na wysokie noty

na 2 fotce ta laska miała dłuuuugie nogi a zdąrzyłeś ując także mnie siedzącego na ławce :P
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez GaRaż » niedziela, 8 czerwca 2008, 10:14

Fajna imprezka , tylko wydaje mi sie iz rok temu lepiej latali , bylo bardziej widowskowo takie odnioslem wrazenie , widac ze chlopaki juz coraz lepiej ogaarniaja sprzet , przejscia w poslizgach sa juz bardzo plynne , przejazdy sa powtarzalne , dobrze to wszystko wrozy.
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Poprzednia strona

Powrót do Ogólne