Brychu, Nissana właśnie próbowaliśmy nakłonić do pokręcenia kołek, wkońcu się dał namówić ale mimo prób się nie udało(mówił, że przez brak szpery). Odnośnie muzyki to ta druga ma swój klimat, jakby najaranym być to już wogóle
Ja się nie znam zupełnie na robieniu klipów/obrabianiu materiału ale zawsze wkurza mnie jak jest słaba jakość a tu chyba średnio z jakością - chodzi mi o to, że w ciągu dnia na pasie jest jakoś tak za dużo bieli, wszystko takie wyblakłe (pewnie ten efekt się jakoś fachowo nazywa). A nocą jest słaba jakość ale pewnie to przez to, że to noc
Podsumowująć to napewno gratki dla Weede za klip jak i wogóle za chęc jego zrobienia...
Weed nie przejmuj się, zawsze ile ludzi tyle opinii a przeważnie wszyscy narzekaja a sami nic nie zrobią

Każdy taki klip to super pamiątka na przyszłość i stare lata, żeby dzieciom pokazać i aby jak najwięcej jeszcze i było i wogóle coś się działo tak jak dave napisał
PS.
Brychu dawno nie było żadnej produkcji z pod Twojej ręki a były całkiem niezłe, sezon nadchodzi może czas by coś stworzyć.