Racing Illegal Streetracers SPOT

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Pit » wtorek, 31 sierpnia 2010, 09:13

Światła obok Zamczyska świetnie wstrzymują traffic w stronę miasta. Miejsce jest niezłe (...) Ja jeszcze nie tym razem...
Pit
Forum Killer

Auto: FD3S

Postprzez KOZI » wtorek, 31 sierpnia 2010, 09:43

W osielsku tzn. przed osielskiem - to o czym rozmawiamy jest bardzo niebezpiecznie z racji iż jak auta się ustawiają bądź tymbardziej już stoją to ktoś lecąc od strony osielska przeważnie w tym miejscu z duża prędkością tymbardziej o tej godzinie może konkretnie wjebac się w stojące auta - światła poprzedza luk przez który jest słaba widoczność. Na poprzednich wyścigach w tym miejscu nie raz były ostre hamowania, często tirów bo jest to główna droga przelotowa przez Bydgoszcz. Pozatym lipa bo po chwili od startu jest luk w prawo. Nie wiem, czemu macie taki problem z ta Kamienna tzn. Brychu tylko ma właściwie. Moim zdaniem to najlepsza opcja. Ewentualnie można wziasc pod uwagę ul. Zaswiat - równa szeroka nawierzchnia, raczej mały ruch i wzdłuż całej trasy szerokie równe parkingi. Ale mysle, ze najlepsza opcja to Kamienna.
KOZI

Postprzez KOZI » wtorek, 31 sierpnia 2010, 09:52

Oskar napisał(a):Ja tam Subaru nie będę odpierdalał łzbytnio po publicznej drodze ale wpadnę pogadać. W środę, jeśli zdecydujecie, bo w czwartek wyjeżdżam służbowo.

Oskar chyba nie powiesz, ze będziesz tylko patrzył:) Nie chodzi przecież o jakieś wariowanie chociaż tez tak się zdarzało:) chodzi tylko o pojechanie kawałek na wprost przy zachowaniu oczywiście wszelkich zasad bezpieczeństwa i przepisów ruchu drogowego:)
KOZI

Postprzez dave » wtorek, 31 sierpnia 2010, 10:17

ja pierdole spot jest... czyli sezon czas zaczac? :lol: czy to juz sezon czas zakonczyc i to ostatni spot w tym roku? jak bedzie kolo 22.30 to wpadne tytlynka...
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez KOZI » wtorek, 31 sierpnia 2010, 10:38

Własnie przejezdzalem ul. Zaswiat i lipa bo jest dosyć znaczny luk. Ewentualnie może w myslecinku na ul. Gdańskiej tam gdzie kiedyś. Kiedyś tam było ciemno pamietam na wyścigach ale widziałem przed chwila ze są latarnie przynajmniej na starcie... Nadal i tak sadze, ze Kamienna to najlepsza opcja. Proponował bym zbiórkę o 21 w myslecinku i po ok godzinnych pogaduszkach przejazd na Kamienna.
KOZI

Postprzez STELMI » wtorek, 31 sierpnia 2010, 10:54

jest jedna ładna prosta ulica, na której nie było nigdy wyścigów:

http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s ... 3&t=h&z=16

Przed tymi domami. Jest delikatnie pod górkę, ale gładka jak stół i bardzo mały ruch, nie jest super szeroka, ale na pewno jest szerzej jak Myśl i droga na Rynkowo. Jest oczywiście możliwość, że z domów ktoś zadzwoni, ale pomimo, ze to na zdjęciu z satelity wygląda na dość małą odległość do domów to jest do nich kawałek

Jeżeli link nie działa to dajcie znać to inaczej wrzucę

tutaj bliżej widać o którą dokładnie chodzi
http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s ... 09516&z=17

są miejsca do parkowania, droga idealnie równa, bo jest położona 2 lata temu, ruchu mało, domy w oddali
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez Brychu » wtorek, 31 sierpnia 2010, 11:06

Spotkajmy się w Myślęcinku o 21 i postanowimy na miejscu gdzie pojedziemy. Co do Kamiennej jestem bardzo na NIE bo to samo centrum miasta i największe niebezpieczeństwo kolizji i policji o tej godzinie.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez KOZI » wtorek, 31 sierpnia 2010, 11:27

Jakie centrum?! Mówimy o odcinku na samym jej początku to raczej zadupie niż centrum a ruch myślę, że dużo mniejszy niż na głownych trasach przelotowych przez Stryszek czy Armii Krajowej... Z policją też bez róznicy...
KOZI

Postprzez Oskar » wtorek, 31 sierpnia 2010, 13:10

KOZI napisał(a):
Oskar napisał(a):Ja tam Subaru nie będę odpierdalał łzbytnio po publicznej drodze ale wpadnę pogadać. W środę, jeśli zdecydujecie, bo w czwartek wyjeżdżam służbowo.

Oskar chyba nie powiesz, ze będziesz tylko patrzył:) Nie chodzi przecież o jakieś wariowanie chociaż tez tak się zdarzało:) chodzi tylko o pojechanie kawałek na wprost przy zachowaniu oczywiście wszelkich zasad bezpieczeństwa i przepisów ruchu drogowego:)

Hehe no właśnie powiem. Nie zawsze tak będzie ale na razie mam jeszcze pierdolnięty map sensor i niedokończoną mapę wtrysku paliwa więc dziś biorę na wstrzymanie. Dlatego nie dyskutuje na temat lokalizacji. Wpadnę gdziekolwiek.
Oskar
Super user

Postprzez subaru_impra » wtorek, 31 sierpnia 2010, 13:38

To kiedy i gdzie wkońcu ten spot ? Jestem w bydzi także chętnie podjadę "postrzelać z wydechu" :-)
subaru_impra
Super user

Postprzez KOZI » wtorek, 31 sierpnia 2010, 14:24

Ja tam jestem za Kamienną ale jak widze nic nie wiadomo. Dam Ci znac na komórke jak sie wyjaśni:)
KOZI

Postprzez Fiveopac » wtorek, 31 sierpnia 2010, 14:53

weede napisał(a):Mi pasuje 22, chcialem poprostu zobaczyc kremowego crx-a przed pokerką jeszcze w świetle dziennym :P

Łoo tak lepiej, podskocze wracajac z roboty :)
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez Aniołek » wtorek, 31 sierpnia 2010, 14:57

rulek napisał(a):
Dziadek napisał(a):Tia, pamiętam jak to się tam skończyło z Rottim... :lol:

Latające w powietrzu fiesty, favority i inne cuda :lol: Rottiemu i Łukaszowi do śmiechu nie było. Całe szczęście, że tylko na rozjebanych autach się skończyło.
ps. Jak będzie sucho wpadne na moto i wszystkich wykoszę 8) :evil:[/quote

a co masz za motorek ze taki pewny jestes 8)
Lubie to : Streetracing-------- Windserfing -------CROSSFIT
Aniołek
Forum Killer

Auto: Audi S4 B8

Postprzez Dziadek » wtorek, 31 sierpnia 2010, 14:58

Chyba nie brał pod uwagę że się odezwiesz ;)
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez --orzech-- » wtorek, 31 sierpnia 2010, 15:04

hehh ;)

abys rulus nie musial motoru zmieniac po tej konfrontacji ;)
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne