Limit kasowy: 120 kPLN brutto
Diesel
Leasing
Moje typy na dzień dzisiejszy:
1. Mazda 6 2,2d 163KM kombi
2. Accord ale tu pewnie w 120kPLN się nie zmieszczę
3. Insignia 160KM sports tourer
4. Octavia RS z dsg
5. Superb Elegance kombi 140KM może z dsg
6. Mondeo kombi, lifting lada dzień, zobaczymy co poprawią, żaden inny model nie jest tak kojarzony z flotami
7. Avensis kombi ale ten model jest pociągający jak impreza swingersów po 60-tce
Generalnie poziomu klasy passat przeskoczyć nie pozwolą. Nie bawią mnie żadne SUVy itp
Co tam Panowie ciekawego z rynku jeszcze wziąć pod uwagę? Wątek jest otwarty na wszelkie sugestie.
W co warto doposażać obecnie auta, a w co nie? Które auta miażdżą inne prowadzeniem, wyposażeniem, stosunkiem jakości do ceny itp. Fajnie jakby auto nie wyglądało jak typowy korpowóz. Możliwie najwięsza dyskrecja.
Generalnie to mój pierwszy służbowóz. Początkowo chciałem jakieś zrywne, sprytne auto pokroju rs-ki ale później przekierowałem się raczej w samochód nieco bardziej komfortowy, większy - insignia, mazda itp. ponieważ użytkowanie korpowozu tworzy szanse do wykorzystania takie jak zanabycie GTeka na weekendy. Wtedy masz jedno auto do trzaskania kilometrów i drugie dla frajdy. Wszystko co pomiędzy nimi jest tylko kompromisem.