TRN

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez AC_grzechu » czwartek, 27 sierpnia 2009, 19:03

Jeśli mówicie o drugiej miejscówce tej z dłuuuuuuuuggggąąąą "skośną" ;) prostą to tam są 3 wyjazdy - jedno na drogę krajową nr 1, drugie przez wieś i 3 trochę po kiepskiej nawierzchni ale jest - przez ponad rok budowałem to ustrojstwo to trochę znam ten teren :P

g.
AC_grzechu

Postprzez Fiveopac » czwartek, 27 sierpnia 2009, 19:19

Tak czy siak ja bym sie przejechal do torunia.
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez dave » czwartek, 27 sierpnia 2009, 21:11

no ja nie jade jak tam sie takie cuda dzieja...
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez --orzech-- » piątek, 28 sierpnia 2009, 09:27

dave nie marudz... choc sie przejedziemy najwyzej bedzie to ostatni nasz wyjazd do torunia...
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez Fiveopac » piątek, 28 sierpnia 2009, 09:45

--orzech-- napisał(a):dave nie marudz... choc sie przejedziemy najwyzej bedzie to ostatni nasz wyjazd do torunia...

I git. 20.30 stacja ex petrochemia na wylocie z bydzi po prawej stronie za mostem.
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Postprzez KOZI » piątek, 28 sierpnia 2009, 17:42

To kto wkońcu jedzie?

Ciekawe czy to prawda ale tak jak Orzech pisał podobno(informacje od macieja29) ta super miejscówka jest już spalona. Niby na ostatnich wyścigach nie było zbytio fajnych aut, do tego dużo buraków, podobno poleciały butelki w policję która sprawdzała samochody. Jeżeli to prawda to naprawde szkoda bo miejscówka idealna jest(była). Ja sie troche jeszcze wacham ale raczej nie jadę crxem pomimo tego, że zaraz ktoś na mnie wjedzie, że po co go mam ale od miesiąca mam nieważny przegląd a nawet jakbym go miał to bym go pewnie stracił, poza paroma powodami nie mam np. wogóle przedniej tablicy bo chyba się gdzies zgubiła co raczej sie rzuca w oczy. Pozatym zostaje w Toruniu na noc a w crxie nie mam zamków ani klamek i nie miałbym jak go zostawić pod blokiem... Kusi trochę powyjasniać jakis kozaczków ale jezeli to prawda co tam się dzieje to przez to, że te wyscigi sa co tydzień to nie przyjezdzają juz fajne auta tylko w wiekszosi buractwo... Trzaba by zrobic kiedyś jakis spot w weższym gronie z fajnymi autami...
KOZI

Postprzez maciej29 » piątek, 28 sierpnia 2009, 18:08

koza na tym nie bylem to co od ziomali sie dowiedzialem zobaczymy dzisiaj ale kazdy wlasnie mysli ze po takim incydencie zaczna sie tam patrole . czytalem tu na temat kontroli jesli przeprowadza zgadza sie ciezko wyjechac wtedy i beda trzepac auta zreszta street na polnej tez byl kiedys spalony i szybko niebiescy byli ale sie zawsze droge ucieczki znalazlo
zobaczy sie dzis co i jak nie wyglada to ciekawie po ostatnich wybrykach ale nie wiadomo moze bedzie dobrze i da sie pojezdzic

z tego co wiem i gadalem teraz z trn to jest jeszcze tajna miejscowka bedzie wiadomo dla wybranych jesli cos bedzie nie tak

a koza wiem czemu nie jedziesz bo sie najadles i masy dostales przed geko tydzien nie jadles dlatego taki wynik a teraz sie boisz ze slabo ci pojdzie bo brzuch dostales :P
maciej29

Postprzez KOZI » piątek, 28 sierpnia 2009, 18:28

maciej29 napisał(a):
a koza wiem czemu nie jedziesz bo sie najadles i masy dostales przed geko tydzien nie jadles dlatego taki wynik a teraz sie boisz ze slabo ci pojdzie bo brzuch dostales :P

rozgryzłes mnie:)
KOZI

Postprzez --orzech-- » sobota, 29 sierpnia 2009, 08:29

wiec wyjazd się odbył ale skomentuje go pozniej jak jeszcze troche ochlone.... ogolnie ludzie sie chcieli scigac... byly mega fajne fury i kierowcy z zajebistym podejsciem i chuj... odbylem 3 wyscigi to by bylo na tyle...

moj osstatni raz na takiej szopce....
--orzech--
srtb crew

Postprzez Fiveopac » sobota, 29 sierpnia 2009, 08:58

Generalnei takze czuje niedosyt, jechalem 5 razy z czego dwa z porsze boxster, ktoremu dwa razy nie wszedl bieg (?), szkoda bo wygladalo na zaciety pojedynek.
Impreza skonczyla sie szybko i gwaltownie, w sumei nikt nie wie czemu.
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Postprzez maciej29 » sobota, 29 sierpnia 2009, 09:01

tajniaki w oplu byli dlatego ,ja nie nazekam kilka wyscigow strzelilem no i z mazda tez ale to dla funu bylo bo wynik przesadzony byl :P
maciej29

Postprzez Aniołek » sobota, 29 sierpnia 2009, 11:34

pamiętajcie że "strity" są nieprzewidywalne a organizacja nigdy nie będzie na poziomie SSS więc moze się zdażyć że na miejscówce szybko znajdą sie niebiescy i można nawet raz nie pojechać wynik 3-5 razy ja uważam za bardzo dobry to nie zawody SSS gdzie śmiga sie po 20 razy :lol: , nie raz juz jechałem do TRN i ani razu sie nie przejechałem tak poprostu bywa na "stritach"

Szkoda że mi osobiście sie nie udało dotrzeć na czas , wróciłem do domu o 24 z Dzwizyna :evil: a tak bardzo sie starałem :(

Tajniacy robili zdjęcia , filmowali ?
Lubie to : Streetracing-------- Windserfing -------CROSSFIT
Aniołek
Forum Killer

Auto: Audi S4 B8

Postprzez --orzech-- » sobota, 29 sierpnia 2009, 12:54

wiec opisze troche dokladniej to co mialem na mysli z szopką...

spotkalismy sie w/w mieejscu skad ruszylismy razem na torun...
przejazd byl sympatyczny jednakze jakos nie umiem jechac za kims ;)
a kolumna skladajaca sie z mydelniczki czerwonego kebaba dwoch nissanow 350z z3ki i tt cabrio wygladalo sympatycznie na szosie ....
gdy dojechalismy pod umk bylo milo na prawde milo.... byly fajjne furki , fajnie zrobione fajnie brzmiace dla kazdego cos milego ;)
no i sie zaczelo... tzn. stalismy tam bez jakiegos wiekszego sensu od 21 do 22.30... i ja rozumiem ze na miejscowke nie mozna jechac wczesniej niz na 22.30 ale 1,5 stania powoduje ze sie chce jezdzic a nie gadac....

gdy dojechalismy na miejscowke byli juz widzwie mase aut nic tylko sie scigac....
a tu nic.... kurwa nadal stalismy i palilismy glupa.... ludzie stali wzdloz startu i chuj nic.... ludzie byli spokojni nie bylo burd wiec zaczeli niektorzy startowac... wiec ja i five chcialem juz stanac gdy tu nagle kolo z bydzi podbiega najebany z browarem w reku ze nie mozemy tu jezdzic bo nie ma organizatorow.... no kurwa a do czego oni sa potrzebni skoro jest spokojnie... no nic ja nie przejalem sie tym i stanalem na kresce z mironem i pojechalismy....
gdy wrocilismy i nie zdazylismy nawet wyjsc z aut a tu halas, klaskony itd.
podjechaly z przeciwka jakies auta trupy wyleciala banda kurwa burakow i zaczeli z dupy walic ze co tu sie dzieje i jakim prawem ktokolwiek tu startuje.... szly wyzwiska kurwy chuje no jakby jebal jakies dzieciaki malujace po murach... mimo ze bylo spokojnie i wedle zasad... i ze to oni decyduja kto tu ma prawo jechac... no sory ale najpierw placza ze nikt nowy nie przyjezdza, ze nie ma pozadnych aut atu chuj przyjechali i zostali zjebani...

miron dostal zakaz jezdzenia i chuj koniec a mnie kurwa ptys z browarem w reku ktorego uwazalem za normalnego poczul ze ma boskie moce i zaczal sie wymadrzac, rzadzic itd. wiec walil teksy ze on tu jest odpowiedzialny za ludzi z bydgoszczy i takie tam... po czym zaczal mnie ustaeiac do wyscigow z astra gsi, bmw 325 cabrio itd. mimo ze bylem umowiony z prosiakiem i np. z subaryną i gdy oni podjezdzali zeby ze mna jechac to on podchodzil iich wysylal do przodu do innych a mi podsuwal ptysie... wiec mialem 3 wyscigi...
najlepiej wyszedl mi start z mironem... z prosiakiem przegralem o 1/3 maski ale to bardziej przez sposob zmieniania biegów i marny start.... z sti juz nie mam wymowek zadnych... na stsrcie wylecial jak z katapulty ja bez rewelacji ;) i pozniej niestety zamiast go doganiac siedzialem 2 dlugosci za jego dupa... i niestety nie odrabialem nic ...
subaru mialo bydgoskie blachy i jestem ciekaw kto to jest bo mega fajnie jezdzi tym sti ;)

a to ze tajniaki przyjechaly to nie widze powodu aby nie scigac sie dalej.... bo patrzyli by moim zdaniem tylko czy jest spokojnie i czy nic sie nie dzieje... bo z tego co mi sie wydaje to te same tajniaki staly pod umk i nikogo nie zatrzymali za palenie buta i jazde na jednym kole....

jezeli tak maja wygladac wypady do torunia to ja dziekuje... moge sie przejechac z wami ze wzgledu na trase wspolną i pozniej wróce tyle... ale uwazam ze takie wyscigi to ma byc sposob na odstresowanie sie i wyluzowanie...
a nie po to aby sie jeszcze po tygodniu jebania jak beduin w pracy wkurwiac sie na trola jednego czy drugiego we weekend

i ogolnie piiwo nalezy sie koledze od eclipsa za uspakajanie mojego nerwa....
ot moje wypociny...
--orzech--
srtb crew

Postprzez saron22 » sobota, 29 sierpnia 2009, 14:01

ja co prawda tej zadymy nie widzialem bo objezdzalem akurat kolko ale slyszalem ze cos sie dzialo. Wg mnie stanie pod UMK bylo o wiele za dlugie i co niektorym po prostu zachcialo sie spac a jeszcze inni zdazyli wypic po kilka browarow i sie najebac. Co do samych wyscigow to faktycznie za wiele ich nie bylo. Poprzednim razem jak bylem to auta lecialy jedno za drugim a teraz jakos srednio to wygladalo. Wg mnie bylo srednio. A przejazd w kolumnie bdg-trn daje rade.
saron22
thebestest of SRTB

Postprzez Brychu » sobota, 29 sierpnia 2009, 14:01

Wow, to taka streetracingowa mafia wyrosła wręcz w tym Toruniu.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne