Honda Prelude 20ex '91

Kupie/sprzedam

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Honda Prelude 20ex '91

Postprzez ryba m-50 » czwartek, 6 marca 2008, 00:52

Auto kupiłem od pierwszego właściciela z niemiec, przejechałem nim 8 tyś kilometrów Honda jest zarejestrowana. Ma wymieniony rozrząd, olej, świece i filtr powietrza. Wyposażenie: el. szyby, szyberdach, welurowa tapicerka ( wnętrze jak nówka zero śladów zużycia), centralny zamek, nowe alusy 15" rial, wspomaganie, spoiler ze światłem stopu, regulowana kolumna kierownicy, elektrycznie podnoszone lampy. Samochód w stanie orginalnym, nic nie przerabiane, 100% oryginalny lakier, od wymiany do wymiany oleju nie dolewałem. Przebieg 200 tyś.

Minus, to tylne lewe nadkole, ma pęcherze jest do zrobienia, nie robię bo wolę dogadać się z ceną a przynajmniej nikt nie będzie mówił, zę auto było malowane. W zawieszeniu nic nie stuka. Sprzedaje bo upatrzyłem sobie cos innego. W aucie wszystyko działa, pali sie każda żarówka podświetlająca konsolę. Silnik jest czysty i nie posiada wycieków.

Cena: 6800 zł. do negocjacji oczywiście w granicach przyzwoitości.

Zainteresowanych zapraszam do obejrzenia auta, umożliwiam jego sprawdzenie w dowolnym warsztacie na terenie Bydgoszczy. Zdjęcie Hondy można zobaczyć tu na srtb forum : ogólne - racing spot.

Telefon kontaktowy: 516 092 356. Pozdrawiam.
kup japońca, będziesz kręcić do końca:)
ryba m-50
Super user

Postprzez Jarek104 » wtorek, 25 marca 2008, 10:25

już jej nie ma
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Powrót do Giełda