Zbrojenia na sezon 2008

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez KOZI » poniedziałek, 25 lutego 2008, 19:46

DJ Ty tez mówiłeś o gruubych planach, pochwal się:)
KOZI

Postprzez Dejocik » poniedziałek, 25 lutego 2008, 19:49

KOZI napisał(a):DJ Ty tez mówiłeś o gruubych planach, pochwal się:)
ale czym, zagazowanym 1.6 ?? - plany planami , ale zastanawiam sie nad 1.0D zasilane LPG :mrgreen:
Dejocik
Super user

Auto: Laguna IIIphI

Postprzez KOZI » poniedziałek, 25 lutego 2008, 20:15

hehe no dobra, nie bede zdradzal:)
KOZI

Postprzez GaceK » poniedziałek, 25 lutego 2008, 21:53

no dokladnie :) popieram KOZIEGO :) Po co przechwalac sie i mowic jak nie wiadomo jak to wszystko wyjdzie... :) Ja rowniez planuje cos ciekawszego ale nie wiem czy uda mi sie wszystko zrobic i nie wiem na kiedy :) Najpierw zaczalem od wazniejszych rzeczy jak hamulce + amortyzatory pozniej przechodze do troche innych modow :) fakt ze nie wiadomo na co mi pozwola fundusze bo lato sie zbliza a jeszcze felunek no i opony... zobaczymy ile uda mi sie zarobic w 2 miesiace w pracy no i jakies dodatkowe zarobki :)

ps. nie chce ktos fajnych zegarkow ? ciuchy cos tego ? :D nie warszawka ani turcja ani egipt ani nie wiem skad ludzie biora... dobre zrodlo material 1 klasa , 100% bawelna / 100% jedwab . troche angli zostalo rowniez tommy , burbery
GaceK

Postprzez dave » poniedziałek, 25 lutego 2008, 21:59

GaceK napisał(a):ps. nie chce ktos fajnych zegarkow ? ciuchy cos tego ? nie warszawka ani turcja ani egipt ani nie wiem skad ludzie biora... dobre zrodlo material 1 klasa , 100% bawelna / 100% jedwab . troche angli zostalo rowniez tommy , burbery

kalesony jakies bym kupil z bawelny bo piździ na wiosce ;)
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez GaRaż » poniedziałek, 25 lutego 2008, 22:47

dave napisał(a):
GaceK napisał(a):ps. nie chce ktos fajnych zegarkow ? ciuchy cos tego ? nie warszawka ani turcja ani egipt ani nie wiem skad ludzie biora... dobre zrodlo material 1 klasa , 100% bawelna / 100% jedwab . troche angli zostalo rowniez tommy , burbery

kalesony jakies bym kupil z bawelny bo piździ na wiosce ;)

x2 :)
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez GaceK » wtorek, 26 lutego 2008, 14:49

hehe bardzo smieszne :P mam fajne koszulki ;p lacosty , burbery london , tommy , koszule Ralph Loren i wiele wiele innych :)
GaceK

Postprzez STELMI » wtorek, 26 lutego 2008, 14:54

GaceK napisał(a):hehe bardzo smieszne mam fajne koszulki ;p lacosty , burbery london , tommy , koszule Ralph Loren i wiele wiele innych

to super, przydadzą się na zbrojenie do sezonu 2008
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez weede » wtorek, 26 lutego 2008, 15:09

GaceK, wiesz, ze masz 2 ostrzezenia wiec nie przeginaj :evil:
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez GaceK » wtorek, 26 lutego 2008, 15:26

a czemu mam dwa ostrzezenia ? gdzie tu sprawiedliwosc... myslalem ze zyjemy w panstwie demokratycznym... czasy saddama minely haha :D:D:D
GaceK

Postprzez GaceK » wtorek, 26 lutego 2008, 15:28

co do zbrojen to poza Audi , BMW jest ladnie przygotowywana do sezonu... :) moge z checia wystartowac z kims BMK'a... :) erdi masz jeszcze tamta trojke? mozemy sie zmierzyc :-)
GaceK

Postprzez KOZI » wtorek, 26 lutego 2008, 17:29

GaceK napisał(a):co do zbrojen to poza Audi , BMW jest ladnie przygotowywana do sezonu... :) moge z checia wystartowac z kims BMK'a... :) erdi masz jeszcze tamta trojke? mozemy sie zmierzyc :-)

Erdi jeszcze ma tyle, że w wersji cabrio a jest cieższa od zwykłej....
Dzwoniłem właśnie do niego i możemy się ustawić w kazdej chwili, teraz jakoś albo np. wieczorem, ale żeby było konkretnie cos, chociaż o 500zł:) To jak?:)
KOZI

Postprzez STELMI » wtorek, 26 lutego 2008, 17:36

GaceK napisał(a):erdi masz jeszcze tamta trojke?

Erdi ma iSa w cabrio teraz i pewnie z chęcią się z Tobą zmierzy, pod warunkiem, że dostaniesz od mamy samochód :mrgreen: BTW, czemu swoim się nie ścigasz ?
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez GaceK » wtorek, 26 lutego 2008, 18:34

ja mowie o bmw vs bmw erdiego ;) myslalem o tej 325 co kiedys stanelismy i wsumie nikt nie wygral bo ktos jechal z naprzeciwka :D chodz ja bylem na dobrym pasie :D hehe

to nie jest mamy samochod tak apropo hehe lol a moge jezdzic kiedy ogolnie chce wiec...

no takze bedziemy mogli sie zmierzyc jak zostanie doprowadzona do porzadku...

ps. kozi a myslisz ze z3 ile wazy? chyba nawet nie wiesz kazdy mysli ze z3 wazy kur... tone a jak pokazuje to nagle wielkie oczy czemu to takie ciezkie
Ostatnio edytowano wtorek, 26 lutego 2008, 18:37 przez GaceK, łącznie edytowano 1 raz
GaceK

Postprzez Kamil Wolski » wtorek, 26 lutego 2008, 18:36

GaceK napisał(a):no takze bedziemy mogli sie zmierzyc jak zostanie doprowadzona do porzadku...

Czyli dopiero będziesz mógł się mierzyć tak? :lol: :lol:
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne