Marża salonów samochodowych

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Kamil Wolski » czwartek, 10 stycznia 2008, 12:32

Osobiście, po wypowiedział Gacka mam wrażenie że wizja salonu jego przedstawia się mniej więcej tak:

Dyrektorem salonu samochodowego zostaje bardzo bogata osoba. Ze względu na to że nie może wziąć kredytu na salon buduje go sama. Wykłada więc kilka mln na to. Następnie idzie do importera, i kupuje kilkanaście samochodów, na własność. Wstawia je do własnego salonu i sprzedaje. Moim jednak zdaniem, chociażby ze względu na kwoty oraz to, że każdy klient może praktycznie samemu dobrać wyposażenie auta, etc, jest to nie możliwe. To nie sklep z pietruszką, aby wszystko mieć z góry kupione, ułożone, zmagazynowane... Gacek, mylę się?
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez GaceK » czwartek, 10 stycznia 2008, 12:35

nie nie mylisz sie co do drugiego, co do pierwszego to nie mam takiego pojecia o salonach, myslalem ze samochody ktore stoja w salonie czy na parkingu salon musi wykupic a nie ze dostaje je za darmo... bo lekko mowiac wydaje mi sie to troche dziwne... no niech tak zostanie...

moze ktos zamknie wkoncu ten temat ? :D
GaceK

Postprzez Kamil Wolski » czwartek, 10 stycznia 2008, 12:37

Wydaje mi się, że źle to określasz. Salon ani ich nie musi wykupić, ani ich nie dostaje za darmo. One wciąż należą do importera, który, że tak powiem, zaparkował je tylko w nowym salonie.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez GaceK » czwartek, 10 stycznia 2008, 12:41

nie no zgadza sie nie chodzi mi o to ze dostaje je za darmo... chodzilo mi o to ze dostaje poki ich nie sprzeda, bo raczej napewno musi za nie zaplacic :)
GaceK

Postprzez Brychu » czwartek, 10 stycznia 2008, 12:46

Temat chyba się powoli wyczerpuje prawda ?

Za niedługo zostanie zamknięty, myślę że wszystko co mogło zostało już napisane.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez gshock » czwartek, 10 stycznia 2008, 12:46

wezcie zbanujcie tego trola. szkoda miejsce w bazie danych i transer marnotrawic w tak ochydny sposob.
ten sprzet to unikat na niszczenie turbin ma certyfikat
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez rulek » czwartek, 10 stycznia 2008, 13:01

GaceK napisał(a):rulek pokaz mi ten belkot ?

plytki leb to chyba ty masz, ja dobrze zdalem wszystkie egzaminy mature i inne mysle ze moze lepiej od ciebie

Nie jestem w stanie Tobie tego bełkotu pokazać bo i tak tego nie zrozumiesz. Nie zniże się do Twojego poziomu i nie wciągnę się w pyskówkę. Mam nadzieje tylko że kiedyś będzie nam dane się spotkać osobiście. Mature zdałeś, jakieś egzaminy też ale na studia już inteligencji nie starcza czy jak ??? Żyj dalej w tym swoim zamkniętym świecie, życzę powodzenia.
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez Brychu » czwartek, 10 stycznia 2008, 13:50

No cóż, czas zamykać. Mizerny, bo mizerny, ale jakiś poziom forum trzeba trzymać.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Poprzednia strona

Powrót do Off Topic