Hyde Park

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Kamil Wolski » poniedziałek, 3 grudnia 2007, 12:37

Ale rozgranicz forum a np niebezpieczeństwo wybuchu. Było nie było forum ma być miejscem gdzie można sobie jakoś tam miło pogawędzić, wymienić poglądy etc. Nie mówię że to ma być samowolka, ale troszeczkę luzu by się przydało. Zobacz, pozostałych działach często i gęsto pojawia się jakiś OT, ale nie przesadzajmy, rozmawiając, tak normalnie np na spocie, też się czasami trochę odbiega od tematu, za to w dziale Nasze Auta jest dużo sztywniej. Nie raz piszesz, na czerwono, żeby nie odbiegać od tematu, mimo że np jest rozmowa na temat caraudio do samochodu przedstawionego - czyli jest to cały czas na temat bo rozmowa dotyczy tego auta.

Moim zdaniem powinno się owszem, pilnować regulaminu, ale pamiętać również że to jest forum, a nie jednostka wojskowa gdzie wszystko musi być idealne, zrobione natychmiast, w jakimś "czasie operacyjnym".
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez GaRaż » poniedziałek, 3 grudnia 2007, 12:51

Kamil Wolski napisał(a):Ale rozgranicz forum a np niebezpieczeństwo wybuchu. Było nie było forum ma być miejscem gdzie można sobie jakoś tam miło pogawędzić, wymienić poglądy etc. Nie mówię że to ma być samowolka, ale troszeczkę luzu by się przydało. Zobacz, pozostałych działach często i gęsto pojawia się jakiś OT, ale nie przesadzajmy, rozmawiając, tak normalnie np na spocie, też się czasami trochę odbiega od tematu, za to w dziale Nasze Auta jest dużo sztywniej. Nie raz piszesz, na czerwono, żeby nie odbiegać od tematu, mimo że np jest rozmowa na temat caraudio do samochodu przedstawionego - czyli jest to cały czas na temat bo rozmowa dotyczy tego auta.

Moim zdaniem powinno się owszem, pilnować regulaminu, ale pamiętać również że to jest forum, a nie jednostka wojskowa gdzie wszystko musi być idealne, zrobione natychmiast, w jakimś "czasie operacyjnym".

No to luz , to ja oficjalnie rezygnuje z pelnionej funkcji , nie dam sobie wejsc na glowe bo dobrze wiem , ze jak dasz palec to pozniej bedzie wzieta cala reka , mam tez sporo innych obowiazkow , ktorym z mila checia bardziej sie poswiece.

PS co do pisania na czerwono to wiem dobrze ze ludzie lubia sobie porozmawiac a jak lubia sobie porozmawiac to duzo nie tzreba by rozmowa stoczyla na inny tor a tak wszystko jest tematycznie poukladane , zauwaz ze nie raz rozmowy z np. mojego dzialu wyladowaly w technicznym , nie kazdemu chce sie przegladac "nasze auta" by uzyskac informacje w temacie danej marki , no ale skoro nie rozumiesz ze na forum wlasnie musi byc wszystko poukladane w zgrabne klocki by mozna bylo wyszukac wazna informacje z tego potoku danych , wlasnie takie szczegoly powoduja ze ludzie chetnie odwiedzaja forum by mozna bylo szybko i sprawnie odnalezsc interesujaca tresc, a zeby tak bylo to niestety musi byc wszystko systematycznie i dobrze opisane.
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez CHRZANEK » poniedziałek, 3 grudnia 2007, 13:30

Koledzy: przepraszam, ale czuje się winny zaistnialej sytuacji.

Zalozylem temat niezgodny z wytycznym, i dlatego zostal usuniety.
Dla mnie jest proste.
Nie ma sie tu za co obrażać tylko trzeba uważnie czytać.
Ja w każdym razie pretensji do nikogo nie mam.

A co do tego ze porzadek musi być - jestem za.
CHRZANEK

Postprzez Kamil Wolski » poniedziałek, 3 grudnia 2007, 14:04

Ja rozumiem ze wszystko ma byc poukladane, i zgadzam sie, ale czasami dla 3-4 zdań nie warto zakładać nowego tematu.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez GaRaż » poniedziałek, 3 grudnia 2007, 14:09

Kamil Wolski napisał(a):Ja rozumiem ze wszystko ma byc poukladane, i zgadzam sie, ale czasami dla 3-4 zdań nie warto zakładać nowego tematu.

zawsze warto jesli sa z sensem , zawsze moze temat np. techniczny ciekawie sie rozwianac w przyszlosci i kazdy na tym skorzysta , tak trzeba na to patrzec , jak na wikipedie ;) :P
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez MP » poniedziałek, 3 grudnia 2007, 14:10

Prawda lezy po środku.

Garaże mają rację, bo regulamin jest ogólnodostępny i należałoby go przeczytać, a co niektórzy to robią plebiscyt w temacie " witamy " lub na ogólnym - no to juz sorry ale coś nie tak ...

Inni tez mają rację bo 4 h to za mało, a nawet dużo za mało. Najlepszy czas roboczy na opoprawke to byłoby 48 godzin, bo niektórzy nawet w 24 sie nie wyrobią, gdyż np pracują po 12 godzin + dojazdy i przyjazdy do domu, sen i gdzie tu jeszcze myslec o poprawianiu tematu.

Pozdrawiam Serdecznie
Moje Ciasne Ale Własne Be Szesnaście
MP
Frequent User

Postprzez qrax » poniedziałek, 3 grudnia 2007, 16:40

Kamil Wolski napisał(a):Nie raz piszesz, na czerwono, żeby nie odbiegać od tematu, mimo że np jest rozmowa na temat caraudio do samochodu przedstawionego - czyli jest to cały czas na temat bo rozmowa dotyczy tego auta.

No hehe ja wlasnie za to dostalem ostrzezenie :mrgreen:
qrax
Super user

Postprzez trance » poniedziałek, 3 grudnia 2007, 17:23

ojejku się porobiło...:D

pitol jak sie nie ma czasu to sie nie korzysta 8)
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez weede » poniedziałek, 3 grudnia 2007, 18:06

nowym modem dzialu nasze auta zostal dave

dział kills zostal wylączony z powodu maleo zainteresowania

;)
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez STELMI » poniedziałek, 3 grudnia 2007, 18:15

weede napisał(a):dział kills zostal wylączony z powodu maleo zainteresowania

a dział "Komentarze do artykułów" ?
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez weede » poniedziałek, 3 grudnia 2007, 18:46

mam nadzieje, ze jeszcze sie ozywi :)
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez tomi » poniedziałek, 3 grudnia 2007, 21:47

GaRaż ma rację, tu jest porządek i za to lubie to forum (na innych forach wkur... jeden wielki bałagan, każdy pisze co chce i robi jeden wielki OT - nie będe wymieniał nazw :P )
porzadek jest przede wszystkim z jednym opisem dla wszystkich i z fotkami które nie to co na innych forach sa wrzucane tak że po jakims czasie wygasaja i juz sie ich nie da obejrzeć
jak ktoś jest nowy to powinien zapoznac sie z ogólno przyjętymi zasadami które sa jasno i "DRUKOWANYMI LITERAMI" wypisane i dopiero później pisać
tomi
Forum Killer

Postprzez Reaper » poniedziałek, 3 grudnia 2007, 23:20

Ja na ten temat sie nie bede wypowiadal bo za krotki moj staz tutaj jest... ;)

Dzisiaj slyszalem w radiu gra reklame Tuning Studio, myslalem ze padne hahaha :mrgreen:
VW Corrado
Reaper
User

Postprzez kamil_kicio » środa, 5 grudnia 2007, 07:15

Five Twój podpis wymiata :mrgreen: 8)

Obrazek
kamil_kicio
Frequent User

Postprzez Reaper » środa, 5 grudnia 2007, 18:55

Garazowany ITR widziany dzisiaj przy sklepie garazu, 2 slowa zamienione z kierownikiem :mrgreen:
VW Corrado
Reaper
User

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off Topic