za dużo pkt karnych

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez trance » piątek, 23 listopada 2007, 21:15

--orzech-- napisał(a):p.s - ale wy kurwa pojebani jesteście kozi i brychu bez kitu

Takie rzeczy o Orzechu gadać... :lol:

GaceK napisał(a):moze krotko wyjasnie

no rzeczywiście krótko

Co do mandatów...Ryba ja nie wiem moze jakiś inny urząd był :P bo ja za komornika miałem dodatkowo koszty egzekucji w kwocie 10zł do mandatu a nie 2,5zł :/
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez GaceK » piątek, 23 listopada 2007, 21:38

Brychu napisał(a):
czy ma ktoś możliwośc zrobienia tak abym tych ostatnich pkt nie miał ??

Orzech kiedyś coś tam załatwiał, ale to chyba tylko zaufanym osobom (więc będzie się wypierał) i kosztowało to chyba 500 zł za 5 pkt. - mało nie jest ale dla niektórych kwestia posiadania prawka lub nie.

a tak apropo to kiedys tak mozna bylo zrobic... slyszalem ze byli kiedys skorumpowani policjanci, tylko to bylo dosc dawno temu
GaceK

Postprzez trance » piątek, 23 listopada 2007, 22:27

GaceK napisał(a):byli kiedys skorumpowani policjanci,tylko to bylo dosc dawno temu

mów nam jeszcze :lol:

ja wiem,ze teraz rzadzi PO ale w takie rzeczy to nie wierze :mrgreen:
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez GaceK » sobota, 24 listopada 2007, 12:05

ja tam nie wiem slyszalem ze byli i mozna bylo cos takeigo 500 za 5 :D hehe czy moze bardziej haslo bylo 5 za 500 :D
GaceK

Postprzez gshock » sobota, 24 listopada 2007, 12:18

prosze cie...
jak chcesz z cepiku usunac juz wpisane punkty :)
jak chcesz by po wypisanym mandacie ktory jest w 2 egzemplarzach i jest drukiem ścisłego zarachowania nie został zadny slad :)

podpowiem ci obydwie te rzeczy sa niemozliwe bo policjanci rozliczaja sie z drukow co do 1 i za zgube maja pd, a do cepiku z poziomu uzytkownika punkty mozna tylko wpisac, program sam je kasuje po zadanym okresie czasu.
pole manewru jest przed wypisaniem mandatu, badz po nieprzyjeciu chodz w mniejszym stopniu juz bo jest jeszcze wpis w notatniku sluzbowym.(to ten zeszycik w ktorym zawsze graja w okrety stojac na skrzyzowaniach).
ten sprzet to unikat na niszczenie turbin ma certyfikat
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez GaceK » sobota, 24 listopada 2007, 13:37

gshock,

sa dostepy do bazy danych gdzie mozna zmienic wpisy... wkoncu jak np mi zabrali uprawnienia i teraz musza je wrocic to musza zmienic w bazie :) a tak ogonie to na posterunku jest opcja ze mozna sprawdzic za co masz pkt karne i ile, ile mandatu, od kogo, w jaki dzien, o ktorej godzinie itd...

ps.

mam nadzieje ze to nie bylo do mnie to cepiku?

a tak ps2 to ja mam np 39 chodz powinienem miec 59 ale mniejsza o to a musza mi zmienic na 0 :D wiec jakos musza je usunac :D
GaceK

Postprzez Kamil Wolski » sobota, 24 listopada 2007, 13:38

GaceK napisał(a):a tak ps2 to ja mam np 39 chodz powinienem miec 59 ale mniejsza o to a musza mi zmienic na 0 :D wiec jakos musza je usunac :D

Tak, tylko myślę że nie będzie robił tego jakiś skorumpowany posterunkowy..
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez GaceK » sobota, 24 listopada 2007, 13:41

Kamil Wolski napisał(a):
GaceK napisał(a):a tak ps2 to ja mam np 39 chodz powinienem miec 59 ale mniejsza o to a musza mi zmienic na 0 :D wiec jakos musza je usunac :D

Tak, tylko myślę że nie będzie robił tego jakiś skorumpowany posterunkowy..

no nie to nie bedzie robil bo list z urzedu przyszedl do policji o usunieciu pkt moich bo mam jakby nowe prawo jazdy :) ale mam na nowe konto 2pkt :(
GaceK

Postprzez Kamil Wolski » sobota, 24 listopada 2007, 13:43

Fajnie. A ja wczoraj się widziałem z policjantami mając 120 na 40stce i nadal mam zero punkcików.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Jarek104 » sobota, 24 listopada 2007, 13:45

wystarczy dobrze gadac...;)
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Postprzez gshock » sobota, 24 listopada 2007, 14:31

GaceK napisał(a):mam nadzieje ze to nie bylo do mnie to cepiku?

Centralna Ewidencja Pojazdow i Kierowcow.... w skrocie cepik. taki program komputerowy wiesz???
wlasnie teraz pokazales jakie masz pojecie o punktach karnych i ich usuwaniu.
i juz prosze nie pisz nic wiecej na ten temat bo pokazujesz jaki jestes smieszny.
napisze jeszcze raz nikt ci z cepiku nie usunie pkt za lapowke badz po znajomosci a wiesz dla czego??
bo osoby ktore maja do tego uprawnienia sa poza twoim zasiegiem ,a kolega posterunkowy to ci moze powiedziec jedynie co i gdzie dostales, i moze ci jeszcze pare dopisac a nie skasowac.
wiesz sa jakies bazy gdzie mozna zmienic ale to jest jak yeti niby jest a nikt nie widzial go.

masz + u mnie dam ci chyba pochwale rozbawiles mnie do lez dzisiaj
Ostatnio edytowano sobota, 24 listopada 2007, 14:37 przez gshock, łącznie edytowano 4 razy
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » sobota, 24 listopada 2007, 14:32

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez GaceK » sobota, 24 listopada 2007, 16:38

gshock,

nie jestem policjantem i nie nie lubie ich i nie mam po co sie interesowac o ich oddzialach. wystarczy mi ze znam podstawowe ktore mnie obchodza. a co do moich zasiegow to pozostawiam to bez komentarza

a co do pkt to wiem co napisalem bo zdazylo mi sie ze mialem przekroczone 24pkt i wiem co w tym wypadku sie dzieje. pisalem co moze zrobic jak przekroczy i jak to sie odbywa, a czy to usuwaja w cepiku czy piku czy karo to mnie akurat wielkie G obchodzi.

a co do tego gadania to wystarczy trafic na policjanta przez male "p" ale jak trafisz na glownie starszych przez duze "h" to juz nawet nie masz o czym gadac.
GaceK

Postprzez gshock » sobota, 24 listopada 2007, 16:49

niech jakis mod spusci litosciwie zaslone milczenia nad tym tematem i nad gackiem najlepiej tez
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez GaceK » sobota, 24 listopada 2007, 17:06

co nad gackiem co? o co tobie kaman chlopie. pisze o tym co autor tematu chcial sie dowiedziec bo zdarzylo mi sie cos takiego i wiem co sie dzieje i jak od tego mozna uciec jesli mozna
GaceK

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne