Bydgoska akcja - spot

Forum głowne SRTB

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Jarek104 » piątek, 19 października 2007, 07:12

No dokladnie.. Info na innych bydgoskich forach nie jest oszalamiajace, a srtb sie integrowac chyba ze soba nie musi...
zintegrujemy sie na spocie RC i na wyscigach :D
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Postprzez Pit » piątek, 19 października 2007, 08:07

Eeeeech, tak obserwuję sobie od początku trwania tegoż wątku poczynania "organizatorów" i trochę mi ich żal. Porwali się z motyką na słońce, chyba nie bardzo mając pojęcie o organizacji czegokolwiek.

Osobiście piastowałem kiedyś w Klubie Mazdy stanowisko Koordynatora Spotkań, zrobiłem swego czasu całkiem niezły zlot (bardzo wiele pomógł mi Five) na grubo ponad 100 osób (fotki) i z tej perspektywy patrzę na to wszystko. Organizacja czegoś z jajami to nie tylko ogłoszenie sprawy na forach, taka akcja wymaga dużo więcej pracy... tak na przyszłość.
486 KM, 530 Nm
1.3 0V
Pit
Forum Killer

Auto: FD3S

Postprzez --orzech-- » piątek, 19 października 2007, 08:09

etem przeciez to łatwizna trzeba tylko chciec i duzo planowac...
a poźniej to juz tylko trzymac sie krok po kroku planu...
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez Pit » piątek, 19 października 2007, 08:21

--orzech-- napisał(a):trzeba tylko chciec i duzo planowac...

Plany czasem ch$% strzela i w tym momencie plan awaryjny i improwizacja są niezbędne :P
486 KM, 530 Nm
1.3 0V
Pit
Forum Killer

Auto: FD3S

Postprzez x-skyler » piątek, 19 października 2007, 10:23

Piotruś napisał(a):Plany czasem ch$% strzela i w tym momencie plan awaryjny i improwizacja są niezbędne

Dokładnie !!

Ale improwizować nie bedziemy albo zrobimy to jak ma być, albo wcale.

Chętnych zpraszamy i podamy wtedy tylko konkrety, bez rozwodzenia sie.

W zasadzie mamy wszystko załatwione lecz ten tydzień bedzemy mieli na dogranie wszystkiego :)

Piotruś napisał(a):Eeeeech, tak obserwuję sobie od początku trwania tegoż wątku poczynania "organizatorów" i trochę mi ich żal.

Tutaj nie zgodze się z Tobą wszystko szło po naszej myśli z tym ze przeciągneło sie to w czasie tylko to moge sobie oraz innym organizatorom zarzucić. No chyba ze jestem w błędzie.

Faktem jest ze nie mam doświadczenia w organizowaniu spotu o takich rozmiarach, ale tak jak ORZECH napisał:

--orzech-- napisał(a):przeciez to łatwizna trzeba tylko chciec i duzo planowac...
a poźniej to juz tylko trzymac sie krok po kroku planu...

Moze to nie jest az taka łątwizna po prostu trzeba mieć dobre chęci i wykonywać po koleji wyznaczone kroki.

Ja bardzo chcem zeby to doszło do skutku i wierze ze wyjdzie :)
Najlepsze neony LED pod auto i do auta
---> http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6023110 <---Obrazek
x-skyler
User

Postprzez Kamil Wolski » piątek, 19 października 2007, 11:46

x-skyler napisał(a):Tutaj nie zgodze się z Tobą wszystko szło po naszej myśli z tym ze przeciągneło sie to w czasie tylko to moge sobie oraz innym organizatorom zarzucić. No chyba ze jestem w błędzie.

Bo ktoś pomyślał sobie ze to wystarczy pstryknąć palcem...
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez trance » piątek, 19 października 2007, 13:27

Piotruś napisał(a):Eeeeech, tak obserwuję sobie od początku trwania tegoż wątku poczynania "organizatorów" i trochę mi ich żal.

x-skyler napisał(a):wszystko szło po naszej myśli.

x-skyler napisał(a): [...] jestem w błędzie

x-skyler napisał(a): [...] przeciągneło sie to w czasie
:mrgreen:

no ale loozik chłopaki...oby tylko wyszło
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez raf1k » piątek, 19 października 2007, 16:01

Eeeeech, tak obserwuję sobie od początku trwania tegoż wątku poczynania "organizatorów" i trochę mi ich żal. Porwali się z motyką na słońce, chyba nie bardzo mając pojęcie o organizacji czegokolwiek.

Nikt sie z niczym nie porwal na zadne slonce... Spot mial poczatkowo wygladac calkiem inaczej, a ze w trakcie ustalania szczegolow doszly inne pomysly to wszystko zaczelo stawac sie trudniejsze...

Piotruś napisał(a):poczynania "organizatorów" i trochę mi ich żal.

tego to w ogole nie skomentuje... bo zal...

Piotruś napisał(a):zrobiłem swego czasu całkiem niezły zlot (bardzo wiele pomógł mi Five) na grubo ponad 100 osób

ciesze sie ze Ci wyszlo... lecz my tu tez sie staramy i probujemy cos zrobic... my zaczelismy to na metodzie prob i bledow... robimy to poraz pierwszy wiec wez to pod uwaga ze moze i jestesmy laikami w tym teamcie ale sie staramy... i mysle ze to jest wazniejsze ze chcemy cos zrobic dla tych dzieciakow a nie spotkac sie na lauczniczce i pojechac na pas zeby sie poscigac...

Konczymy watek bo nie ma sie co rozwodzic... prosze czekac cierpliwie na szczegoly...
raf1k
User

Postprzez Kamil Wolski » piątek, 19 października 2007, 16:21

raf1k napisał(a):

Nikt sie z niczym nie porwal na zadne slonce... Spot mial poczatkowo wygladac calkiem inaczej, a ze w trakcie ustalania szczegolow doszly inne pomysly to wszystko zaczelo stawac sie trudniejsze...

Piotruś napisał(a):poczynania "organizatorów" i trochę mi ich żal.

tego to w ogole nie skomentuje... bo zal...

Piotruś napisał(a):zrobiłem swego czasu całkiem niezły zlot (bardzo wiele pomógł mi Five) na grubo ponad 100 osób

ciesze sie ze Ci wyszlo... lecz my tu tez sie staramy i probujemy cos zrobic... my zaczelismy to na metodzie prob i bledow... robimy to poraz pierwszy wiec wez to pod uwaga ze moze i jestesmy laikami w tym teamcie ale sie staramy... i mysle ze to jest wazniejsze ze chcemy cos zrobic dla tych dzieciakow a nie spotkac sie na lauczniczce i pojechac na pas zeby sie poscigac...

Konczymy watek bo nie ma sie co rozwodzic... prosze czekac cierpliwie na szczegoly...

Wyluzuj cisnienie. Chcąc zrobić taką akcję, wiadomo zawsze że trzeba na to trochę czasu...
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez raf1k » piątek, 19 października 2007, 18:39

Kamil Wolski napisał(a):Wyluzuj cisnienie. Chcąc zrobić taką akcję, wiadomo zawsze że trzeba na to trochę czasu...

ale ja w cale nie mowie ze nie trzeba... i przynam sie ze przeroslo to nas w pewnym stopniu ale naprawde chcemy dopiac to do konca a nie wycofac sie...
raf1k
User

Postprzez ArekBinek » piątek, 19 października 2007, 18:40

to o 17 pod łuczniczka ??:> jak dobrze zrozumiałem czy odrazu pdo tesco ???
ArekBinek

Postprzez Kamil Wolski » piątek, 19 października 2007, 18:42

To moja rada jest taka. Nie podawajcie ŻADNYCH terminów dopóki nie będzie to dopięte na ost. guzik. Mamy połowę października, ustalcie ze wszystkimi termin np na pierwszy weekend listopada tak żeby nie było problemu z załatwianiem wszystkiego no i żeby był czas na rozpropagowanie informacji na innych forach. Pogoda? Pewnie będzie podobna do tej którą teraz mamy.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez STELMI » piątek, 19 października 2007, 21:41

ArekBinek napisał(a):to o 17 pod łuczniczka ??:> jak dobrze zrozumiałem czy odrazu pdo tesco ???

zmienili date na 28, a tesco bez zmian, naszych spotów nie przekładamy ;)
Kamil Wolski napisał(a):To moja rada jest taka. Nie podawajcie ŻADNYCH terminów dopóki nie będzie to dopięte na ost. guzik. Mamy połowę października, ustalcie ze wszystkimi termin np na pierwszy weekend listopada tak żeby nie było problemu z załatwianiem wszystkiego no i żeby był czas na rozpropagowanie

polać mu, dobrze gada
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez Kamil Wolski » piątek, 19 października 2007, 21:49

STELMI napisał(a):Kamil Wolski napisał/a:
To moja rada jest taka. Nie podawajcie ŻADNYCH terminów dopóki nie będzie to dopięte na ost. guzik. Mamy połowę października, ustalcie ze wszystkimi termin np na pierwszy weekend listopada tak żeby nie było problemu z załatwianiem wszystkiego no i żeby był czas na rozpropagowanie

polać mu, dobrze gada

Przyjdz i polej, proste ;) Daleko nie masz ;)
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez ArekBinek » piątek, 19 października 2007, 22:04

no i prawidłowo :D raz postanowi i tak musi byc a nie tam przekladanie jakies :P
Kamil dobrze ze napisałes przyjdz a nie przyjedz :P hehe
ArekBinek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólne