Pierwsza sprawa to jest taka ze chyba nieuwaznie czytales pierwszego posta
Skad wiesz ze nie mam dlubnietego wydechu??
A no mam

Brak katow, rury zamiast srodkowych tlumikow i pusty koncowy...
Nie tylko flansze nie beda pasowac ale i tez rozstaw rur do glowicy... To jest akurat malo wazne. Co do kosztow... Hmmm moj tata pracuje w firmie ktora zajmuje sie obrobka metali kolorowych wiec koszty obrobki to najmniejszy problem.
A po co to robie??
Chce miec Dual Rama w C30NE jezeli sie pospiesze bedzie pierwszy w Polsce a jezeli nie to kumpel z Gdanska mnie ubiegnie. No i swoja droga dlubie w silnikach R6 opla
Co do wystrojenia to jest prosta sprawa. System Dual Ram moze byc sterowany albo kompem z C26NE albo C30SE... Dwie opcje i dwa odzielne problemy. Do kompa z C30SE trzeba zalozyc czujniki spalania stukowego i czujnik halla a co za tym idzie rzezba z blokiem... Komp z C26NE to juz inna sprawa bo nie potrzebne sa te czujniki ale problem tkwi w mapach paliwa i zaplonu... Czyli prosta sprawa wybieram opcje nr 2 i wgrywam mapy z kompa C30NE troche je modyfikujac i wszystko gra
Opcja Oma Lotus jest bardza kuszaca tylko jest jeden maly problem... Znalezc takie cudo w jakms stanie i cenie ponizej 20 000 euro jest nie lada wyczynem. Hmm znalezc go wogole...