Kalendarz motoryzacyjny

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Kalendarz motoryzacyjny

Postprzez Kamil Wolski » czwartek, 5 lipca 2007, 18:32

Kilka dni temu miałem telefon z pytaniem czy podjąłbym się wykonania zdjęć do kalendarza motoryzacyjnego. Chodzi o zdjęcia samochodów przy którym będzie seksownie ubrana modelka. Termin oddania zdjęć do koniec sierpnia.

W związku z powyższym, powoli zaczynam szukać ciekawych aut oraz dziewczyn, które chciałyby się znaleźć w tym kalendarzu. Będzie to 6 aut + 6 dziewczyn (dwa zdjęcia na auto), lub 4 auta + 4 dziewczyny (trzy zdjęcia na auto), tego jeszcze dokładnie nie wiem.

Jeśli ktoś z Was, zainteresowany byłby podstawieniem auta do zdjęć, proszę o wpisanie się w tym temacie. Chciałbym aby zainteresowani wrzucili z dwa zdjątka swojego auta plus jakiś delikatny opis (muszę zaprezentować kilka aut i wspólnie ze zleceniodawcą będziemy wybierać konkretnie). Proszę również o informację ile sobie życzycie za udostępnienie auta. W ramach wynagrodzenia, istnieje możliwość dokończenia sesji dla osoby udostępniającej auto, tj. kilka dodatkowych zdjęć z modelką, rigshoty, oraz zdjęcia statyczne samego auta.

Poza tym, jeśli któraś z Waszych znajomych chciałaby wziąć udział w takiej sesji, prosiłbym o wypełnienie formularza zgłoszeniowego u mnie na www. Z zebranych tam zgłoszeń będziemy wybierać konkretne modelki.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Fiveopac » czwartek, 5 lipca 2007, 18:43

Jakby co, sie poswiecic moge, jako rozliczenie poprosze greddy turbo kit.
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez FELIPE » czwartek, 5 lipca 2007, 21:06

ja też chętny, zleceniodawca zastrzegł wyłączne prawa do fotek? też chce kalendarz z laskami na przyszły rok i miałem się zabrać za to we wrześniu, w razie czego można zrobić za jednym zamachem oba:)
www.felgi.pl PRZYMIERZ DOWOLNE FELGI NA SWOIM AUCIE
www.oponeo.pl OPONY W NAJLEPSZEJ CENIE
FELIPE
thebestest of SRTB

Postprzez STELMI » czwartek, 5 lipca 2007, 21:28

ja też mogę podstawić moje auto, jako wynagrodzenie to kilka sztuk tego kalendarza
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez Kamil Wolski » czwartek, 5 lipca 2007, 21:32

FELIPE napisał(a):ja też chętny, zleceniodawca zastrzegł wyłączne prawa do fotek? też chce kalendarz z laskami na przyszły rok i miałem się zabrać za to we wrześniu, w razie czego można zrobić za jednym zamachem oba:)

Muszę dokładnie porozmawiać. Na razie się spotkaliśmy pierwszy raz, na szybko, przedstawił mi warunki itd. bo w ogóle nie wiedział czy jestem chętny. Teraz szukam autek i niedługo będziemy dogadywać szczegóły.

STELMI napisał(a):a też mogę podstawić moje auto, jako wynagrodzenie to kilka sztuk tego kalendarza

Hehe zapytam czy mi dadzą kilka w ramach wynagrodzeń ;). Masz jakieś foty Vectry u siebie?
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez FordOn » czwartek, 5 lipca 2007, 21:35

Kamil sie chyba nie myle ze fo Rafala bedziemy dzwonic o miejscowke :?:
A fotki Vectry ma bo sam mu robilem :P hehe jak bys juz nic ciekawego nie mial do fotografowania to moge żóltka podstawic baaa nawet listwe zaloze :lol:
FordOn
Forum Killer

Postprzez STELMI » czwartek, 5 lipca 2007, 21:41

Kamil Wolski napisał(a):Hehe zapytam czy mi dadzą kilka w ramach wynagrodzeń

chodzi mi o ok 5 szt.

Fotki mam ale beznadziejne, więc wolałbym, zrobić jakieś lepsze, ale masz chociaż to:

Obrazek
Obrazek

PS. Z Konrada taki fotograf jak ze mnie szwaczka :lol:
Ostatnio edytowano czwartek, 5 lipca 2007, 22:26 przez STELMI, łącznie edytowano 1 raz
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez FordOn » czwartek, 5 lipca 2007, 21:51

STELMI, sie czep... jeszcze przyjedziesz na zmiane szczek :lol: sa jakie sa od dobrych fotek mamy Kamila a to mialo byc pogladowe :mrgreen:
FordOn
Forum Killer

Postprzez Griszczuk » czwartek, 5 lipca 2007, 21:59

Ja na dzień dzisiejszy nie posiadam autka godnego uwagi. Ale jak bezdiesz potrzebował fotki mojej ex furci to daj znać coś sie tam znajdzie :)
Griszczuk

Postprzez Kamil Wolski » czwartek, 5 lipca 2007, 22:07

Bez kłutni panowie :P potraktujmy chociaż ten jeden post na forum poważnie :P

Griszczuk, jeśli da rade, wrzucaj foto i info co i jak. Im więcej będzie możliwości wyboru autek, tym lepiej!

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Proponujesz mi same fotki czy podstawienie ex furci :P?
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez ryba-1 » czwartek, 5 lipca 2007, 22:12

Jak by co to moj "czolg" tez jest do dyspozycji w zamian za kalendarz 8)
ryba-1
Forum Killer

Auto: bmw

Postprzez Brychu » czwartek, 5 lipca 2007, 22:17

Bez pierdół, nie róbcie jaj. Kalendarz motoryzacyjny, do którego zdjęcia ma robić Kamil a tu pada propozycja wysłania zdjęć czyjegoś byłego samochodu ? BMW e36 ? Senator ? To ma być jakiś kalendarz pod tytułem "PRLu wspomnień czar" ? Wybaczcie, ale czasami brakuje mi już cierpliwości.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » czwartek, 5 lipca 2007, 22:20

Brychu, spokojnie. Ja zbieram osoby zainteresowane, a konkretnie auta wybierze zleceniodawca, osoba zainteresowana, i to ona podejmie decyzję czy chce odrestaurowanego Senatora czy e36. Prawda jest taka, że plakat ten skierowany jest do męskiej części społeczeństwa, i raczej auta będą sprawą drugorzędną ;).

Także niech wypowiadają się wszyscy zainteresowani, bo to co dla jednych jest autem "typowym", nudnym, dla innych może być ciekawe. Każde zgłoszenie się liczy, za każde będę wdzięczny.

Pytanko do Ciebie Brychu, czy Seat wrazie czego, jako salon, jest chętny udostępnić auta? Pytam, bo coś tam facet wspominał że jakby brakowało aut, to możemy spróbować dogadać się z salonami, dlatego pytam, na razie czysto teoretycznie.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Brychu » czwartek, 5 lipca 2007, 22:22

No jasne że tak, w razie czego numer znasz.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » czwartek, 5 lipca 2007, 22:24

Okej, wrazie potrzeby będę się kontaktował.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Następna strona

Powrót do Off Topic