Sprzedam swoje Evo9 EU, spec:
-2007, pierwsza rejestracja 2008
-przebieg ok. 106 000 km (mało jeżdżę, od zakupu ze 2k km)
-kolor czerwony
-płyta pod silnikiem aramidowo-kevlarowa, ARP w korbach, wydech HKS Hi Silent, program na około 400KM i 600 Nm, realnie pewnie 380-390 KM, turbotimer, vertex (te płetwy rekina), sprzęgło ACT, lampy tył z evo7, rozpórka przód i tył
-poprzedni właściciel wymienił rozrząd
-ja wymieniłem olej + filtr (FV z 4T)
-filtr powietrza i przeciwpyłkowy - kupiłem u Ed'a
-wymieniłem klocki z tyłu DS2500 (FV z 4T)
-uzupełniłem płyn Motula w pompie dyfrów (FV z 4T)
-nowe opony Toyo R1R (też w razie w jest FV)
Ma:
-el szyby, lusterka, climatronic, abs, airbag x2, aktywne dyfry, alarm, radio, skrzynia 6 biegów
Auto kupiłem z Krakowa, od właściciela firmy Race Rent Tomka Mikołajczyka. Miał je 4 lata. On je kupił od niejakiego kilera na forum evo, właściciela firmy VACAT - Rafała Grzesińskiego. Przegląd przedsprzedażowy w 4T w Katowicach (najeździliśmy się z Kajmanem).
Na przeglądzie stwierdzono, że auto mechanicznie super, tylko wymienić klocki tył (co uczyniłem). Przejechali je też czujnikiem lakieru (malowane błotniki i maska (były odpryski) - mówili, ze to norma w czerwonym evo, oraz wykryta stłuczka parkingowa (tylny lewy błotnik). Auto troszkę poobcierane w paru miejscach, bo było używane przez poprzedniego właściciela w różnych warunkach. Kajman mówił, że brać bo dobre, to brałem
Dlaczego sprzedaję ?
Bo, żona w 7-mc ciąży. Sprzedaję nasze oba auta - e9 i jej skodę citigo. Dziecko musi bezpiecznie wozić, to zakupię jakąś terenówkę, czy innego SUV'a, a z tego co zostanie kupię sobie zabawkę.
Auto jako środek trwały u mnie w firmie, więc FV ze zwolnionym VAT;em (brak PCC).
Cena wywoławcza 70k zł i mogę ponegocjować, ale bez szaleństw. Umówmy się, że to naprawdę dobra cena za sprawnego europejczyka, który nie był przystankiem i "praktycznie wszędzie" ma oryginalny lakier.
kontakt PW lub 660 664 931
foto, potem dodam wnętrze: