przez STELMI » poniedziałek, 12 października 2009, 12:32
ceny okazyjne raczej nie są... chociaż efekt na powyższych zdjęciach świetny
Druga sprawa to czy próbowałeś na czarnych samochodach? Czarny jest wredny w polerowaniu, bo pod światło potem kręgi od polerki widać.
przez kubas » poniedziałek, 12 października 2009, 12:43
Jeśli znasz rynek autodetailingu w Polsce to moje ceny są raczej okazyjne hehehe Tak obecnie jestem w trakcie polerowania rovera 75 w kolorze ciemna wiśnia który w pewnym świetle jest czarny. Do usuwania kręgów po polerce jest specjalny środek używany ze specjalną (miękką) gąbką.
przez kubas » poniedziałek, 12 października 2009, 20:14
wadel napisał(a):
weede napisał(a):jak będziesz mial wrzuc pare przykladow przed i po
Popieram ...
Fotki przed/po oraz zdjęcia 50/50 będą w niedziele ponieważ w sobotę będę kończył robic rovera 75.
Przemyślałem propozycje Brycha. Mogę zaoferować pierwszym dwóm osobom kompleksowy autodetailing w cenie samego polerowania. Tak więc panowie kto pierwszy ten lepszy.
przez kubas » niedziela, 25 października 2009, 11:38
Parę fotek z prac nad roverem 75. Lakier okazał się twardy i bardzo zniszczony. Samochód był myty jakąś twardą gąbką i nikt nie zważał na to że gąbka spada na piach czasami... Właściciel nie chciał żeby działać na nim papierem ściernym więc zostało trochę głebszych małych rys. Większa korekta to jedynie papier ścierny co wiąże się z dużą stratą w grubości lakieru.
Klapa bagażnika 50/50.