Złoty nr Heyah 787-334-335, jak ktoś przywiązuje wagę do takich rzeczy to ma jak znalazł Cena wywoławcza powiedzmy 220 zł, nie jest w żaden sposób sztywna. Kontakt PW, tel. 604 588 808, gg 4275963
sorek rulek, ze sie wcinam w temat, ale co tzn zloty numer? pytam bo mam gdzies w szufladzie nieuzywany ale wciaz aktywny Orange 500 50 51 51 myslisz ze to jest cos warte?
FELIPE napisał(a):sorek rulek, ze sie wcinam w temat, ale co tzn zloty numer? pytam bo mam gdzies w szufladzie nieuzywany ale wciaz aktywny Orange 500 50 51 51 myslisz ze to jest cos warte?
mały worek pieniędzy jak dobrze sprzedasz wystaw licytacje na allegro
nie uwazam zeby to bylo tyle warte rulek mialem kiedys numer ... 525 525 z przodu tez bylo bardzo ciekawe i latwe do zapamietania ale nie podam ze wzgledu na prywatnosc tej osoby i na allegoro licytacja zakonczyla sie na 50zl wiec dalem komus w rodzinie ale ten numer co mialem byl bardzo prosty i nie byl nic warty praktycznie ale zycze powodzenia wstaw aukcje na forum chetnie bede obserwowal
No chyba to mi zostanie, wstawic na alledrogo jako licytacje. Poprostu trafilo mi sie takie cos w lapska, widzac ceny na allegro, pomyslalem ze jest moze tyle warte. Ale raczej nie jest