To zrób teraz jakąś kompleksową ofertę z ceną dodatkowo do tych z pierwszej strony, bo niektóre elementy z "wnętrze jak nowe o zapachu przepoconej stripteaserki" się powtarzają więc trzeba by w pakiecie jakąś dobrą cenę zrobić nie ?
Wyszło super, ale to już droższa usługa, a nie żaden z pakietów promocyjnych. Ja w najbliższym czasie odstawiam 2 samochody na te promocyjne pakiety to zobaczymy jak to wyjdzie, bo mam nadzieję że i jakieś foto się tutaj pojawi.
Odebrałem dzisiaj swój samochód od Kuby. Jestem zadowolony, lakier był bardzo poniszczony, odzyskał trochę blasku, wyprany środek, cena bardzo dobra za komplet usług.
Zdjęcia zrobiłem telefonem więc może nie do końca widać efekt + trzeba byłoby widzieć stan lakieru przed zabiegiem, ale różnica jest zauważalna od razu. Udało się też wypolerować przednie lampy, które były już matowe. Środek po praniu i odświeżeniu również zdecydowanie lepiej wygląda.
Reasumując: polecam. Zostawiłem tam zresztą drugie auto od razu mimo, że Kuba ma jeszcze do zrobienia Seata Marbella Five'a.