Sprzedam Opla Kadetta GSi Cabrio , przod przerobiony na Golf 4 ,lampy z soczewkami , lamy tylne Peugeot 307 spoilery , alu 15 Borbet BS ,sprzet audio - video, radio z DVD , MP3 z pilotem , monitor 7 cali , glosniki przod 16cm Helix systemowe mid-bas + tweetery ze zwrotnicami , subwoofer Kenwood 30 cm zabudowany w podlodze bagaznika wzmacniacz 4-kanalowy ,wytlumione drzwi przednie , glosniki osadzone w panelach z mdf-u , auto to osobiscie kupowalem w niemczech , jeden wlasciciel w polsce , komplet dokumentow . Auto jak widac ma do wymiany dach , koszt wymiany dachu to 1250 zl z robocizna . Za sam sprzet audio video i alu felg zaplacilem ponad 4 tys.zl. przerobienie karoserii ,spoilery ,lakiernik to juz nie wspomne ile kosztowalo ,wiem ze tych pieniedzy juz nie odzyskam , ale za darmo tez nie sprzedam tego cabrio . Osiagi dobre jak na ten silnik , v-max 215 ( tyle jechalem ) , zegary digital jak to w GSi , wiecej na telefon , zdjecia moge przeslac na meila , tylko i wylacznie osobom chcacym kupic to auto i po wczesniejszym kontakcie telefonicznym . Masz propozycje cenową , zaproponuj a moze bedzie mi odpowiadala ,zamiana mnie nie interesuje , mam juz inne auto . Oczywiscie OC i przeglad sa wazne , auto sprawne ,siadac i jechac . Tel. 889 695 226
cena 5200zl
http://www.allegro.pl/item248384752_kad ... ingu_.html