Więc co do auta, to do tej pory nie miałem okazji nim pojeździć, bo kończyła się przekładka na manuala. Dołożyłem też obniżenie -45mm, bo stał jak koza. Wywaliłem holenderski gaz który tam gościł, pranie, odświeżenia detailingu, fele z garażu udało się wcisnąć (ale trza było dystanse do tyłu bo tarły o wahacze). Zamiast r888 wrzucę tam 235 r1r, teraz nie chciało mi się kombinować. Jeszcze niektórzy twierdzą, że na hammannach HM1 wyglądać będzie lepiej, mam takowe to przymierzę i sprawdzę, ale wątpię. Fele miałem, więc założyłem, to auto w końcu i tak będzie na sprzedaż, więc do niego nie kupuję nie wiadomo czego, do 635 jak się skończy, to kupię/zrobię felunek jak się patrzy i w 19".
Auto zaskoczyło mnie-komfortem, wyciszeniem, wyposażeniem-centralny zamek, elektryczne lusterka, klima, 4x el szyby i fotele regulowane w wielu płaszczyznach. Mam trochę luzu na kolumnie, ale to wyszło dopiero teraz.
Teraz trochę fot, obiecuję że ostatni raz w tym tygodniu

I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.