pewien type-r z poznania by marc

Tutaj prezentujemy różne ciekawe zdjęcia.

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

pewien type-r z poznania by marc

Postprzez dave » sobota, 12 lutego 2011, 18:27

jakos tak z nudow zamieszczam pare slow o aucie kopiujac jego post... samochod jest kupiony w naszym bydgoskim salonie bo tez tu bylem w stanie zalatwic mu najlepsza wtedy oferte na to auto. on zawsze byl niesamowity pod wzgledem przerobek. wszystko wylizane wycackane i dopiete na ostatni nawet guziczek. w szoku jestem ze tak moga przerobki wygladac no ale jak sam stwierdzil, wszelkie zmiany wyszly go wiecej niz jest warte auto ;) w wolnej chwili zamieszcze jeszcze inne zdjecia auta bo to wyglada jakby z fabryki wyjechalo..

"no i troche sie pozmienialo w moim aucie. Dlugo by gadac ale kilka modow zawitalo a zwlaszcza kompresor. DOladowanie 10PSI czyli jakies 0,65 bara. Jestem w trakcie strojenia auta i robie to na drodze wiec potrwa to kilkanascie dni. Jak do tej pory mam mape startową plus wystrojone paliwo. wyszlo cos takiego i to jeszcze nie koniec bo musze jeszcze wystroic walki oraz zaplon
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek"
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez Fiveopac » sobota, 12 lutego 2011, 23:08

Jest tam jakis water-air intercooler zintegrowany z kolektorem czy 0,65 bara bez ic? Moment podany jest w lb/ft?
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez dave » niedziela, 13 lutego 2011, 12:36

z tego co wiem to nie ma ic.. tak nm jest tam kolo 330. pamietam ze przy 250km leon zamiatal tego type-r ale teraz pewnie ni byloby o czym rozmawiac ;) wieczorem wrzuce jakies info i zdjecia ;)
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Powrót do Zdjęcia