1.
2.
3.
4.

--orzech-- napisał(a):ok kamilu staralem sie przemilczec to wszystko ale tym mnie wkurwiles...
po pierwsze te zdjecia co umiesciles w topicu nie sa tymi co byly w gazecie..
ok 1,2 i 4 są z gazety ale obrobione dla przykładu: do gazety dałes wnetrze erdiego z dziurawą tapicerka i zapalonymi kontrolkami na desce a tu odziwo tego niema...
chyba powinno byc odwrotnie... na forum nieobrobione a w gazecie tak!
3 foty w gazecie nie bylo a fajna...
w artykule moja bmka jest rozowa i z wgnieceniami... nawet nie chcialo Ci sie tego przed puszczeniem do gazety obrobic mimo ze Ci mowilem ze masz to zrobic... tak wiec nie masz sie czym chwalic! bo sesje zjebałes.
przynajmniej tą w gazecie...
Kamil Wolski napisał(a):A co widać?

ravestation napisał(a):mi się wydaje, że Brychowi chodziło o to, że oglądając sesje auta w czasopiśmie tuningowym człowiek chciałby zobaczyć więcej statycznych fotek obrazujących auto w różnych ujęciach, tak aby mógł w całości zlukać auto z każdej strony, przyjrzeć się detalom itd, a mniej takiego kogoś obchodzą zdjęcia w ruchu
STELMI napisał(a):1. Erdi gdyby jechał na nim nie w prawo tylko w lewo to przednie koło by było skręcone w odwrotną stronę i efekt byłby jak podczas driftu na zdjęciu
3.świetna pogoda do robienia zdjęć, szczególnie cabrio
4. dlaczego prawe drzwi są otwarte a lewe zamknięte? można było zrobić albo obydwie otwarte albo zamknięte, podobnie z ustawieniem osłon od słońca