Type One Shop

Tutaj prezentujemy różne ciekawe zdjęcia.

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Type One Shop

Postprzez weede » piątek, 16 lutego 2007, 10:10

foto pozostawiam bez komentarza ;)
enjoy ... :shock:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez Jarek104 » piątek, 16 lutego 2007, 10:37

weede... Musiałeś??
Aż w żołądku sciska z żalu, że u nas takiego sklepu/warsztatu nie ma...

Fajnie... tylko pozazdrościć...
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Postprzez FordOn » piątek, 16 lutego 2007, 10:57

Weed mowilem zebys nie robil fotek mojemu warsztatowi ;) bo sie wyda i teraz co??
Ja tez chce miec tak fanie w garazu :D
FordOn
Forum Killer

Postprzez weede » piątek, 16 lutego 2007, 11:00

ta biała s2000 będzie mi sie śniła po nocach :D uuu..chłopacy trzeba zbierać kase :D
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez FordOn » piątek, 16 lutego 2007, 11:53

No wiesz ja mam czarna w S-ke ;) ta tez moze zacznie Ci sie snic po nocach.
FordOn
Forum Killer

Postprzez GaRaż » piątek, 16 lutego 2007, 12:32

Jarek104 napisał(a):weede... Musiałeś??
Aż w żołądku sciska z żalu, że u nas takiego sklepu/warsztatu nie ma...

Fajnie... tylko pozazdrościć...

My bedziemy mieli :D :P , ale tak prawde mowiac to nawet jakby byl to i tak nie ma racji bytu. Czemu? Bo u nas patrza gdzie wymienic pasek rozrzadu o 10zl taniej, wszyscy sa mechaniorami i sami fury robia(zarobek takiego warsztatu to pozniejsze inwestycje a i być może obniżenie cen usług), ciagle jest wszystkim za drogo na czesciach(niestety zyjemy w polsce a nie gdzie indziej)i każdy kombinuje byle taniej(a zarobek to z kolei inwestycje).Niestety panstwo polskie(wszystkiego typu instytucje) skutecznie kopie tego kto wystaje ponad norme w konkretnej dziedzinie i nie daje mu szans. Oczywiscie majac na stanie tego typu gadzety usluga tez by musiala byc drozsza, ale czy wtedy by ktos przyjechal(patrz poczatek wypowiedzi)? Dlatego nie bedzie takiego warsztatu i dalej z zazdrością będziemy patrzec na tego typu obrazki. Mimo wszystko fajny warsztat.
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez MacMax » piątek, 16 lutego 2007, 13:45

:shock: Jak na wystawie dziel sztuki, a porzadek jak w muzeum. Milo, ze wsrod tej japonskiej "mlodziezy" znalazl sie "dziadek" - golf mk1 GTI ;)
Think ! Feel ! Drive !
MacMax
Frequent User

Auto: Pug106 Rallye/Sport

Postprzez Mav » piątek, 16 lutego 2007, 15:58

Jesli tak by wyglądał raj...to ja zaczynam juz byc grzeczny :D

A tak serio, Bracia poruszyli wazną kwestię - niestety, w naszych warunkach nie ma szans by znacząco podnieść jakość usług, a co za tym idzie odpłatność za nie.

Owszem jest grupa polaków (szczegolnie taksowkarze) ktorzy chocby nie wiem jak zarabiali to wiedcznie będą dziadować, i sępić choćby glupie 10 zlotych. Wszystko by kupowali uzywane, w promocnji i jeszcze przecenione, a najlepiej za darmo. :evil:

Coraz częsciej jednak decydujemy się kupować części nowe, orginalne, ale dopuki nasze zarobki nie wzrosną znacząco, nie będziemy w stanie za to wszystko placic tyle ile jest to warte...
Bo to jest pewnie marzeniem niejednego z nas, oddac auto do super warsztatu i nie zaplacic polrocznych dochodów za poczynione w nim prace... :roll:
Mav

Postprzez Fiveopac » piątek, 16 lutego 2007, 16:08

Calkiem sympatycznie. Wpadlym w obłoconych kaloszach, pewnie by mnie polubili ;)
Dobrze wiedziec, ze jest gdzies tam taki kraj, gdzie pasja sama na siebei zarabia a fascynat nie jest zmuszony zarabiac na swoje hobby zamiast tego hobby zarabia na niego.
Prawie jak w gaRażu ;)
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez STELMI » piątek, 16 lutego 2007, 16:10

Mav napisał(a):Bo to jest pewnie marzeniem niejednego z nas, oddac auto do super warsztatu i nie zaplacic polrocznych dochodów za poczynione w nim prace... :roll:

zgadza się, ale jak narazie jesteś albo wielkim optymista albo dużo zarabiasz, bo z moich zarobków półrocznych na pewno by mnie nie było stać na to co jest uwidocznione powyżej. Chociaż za marzenia w tym kraju się nie płaci.......narazie ;)
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez FELIPE » piątek, 16 lutego 2007, 19:17

wypas maksymalny... aż miło popatrzeć :)

PS mam identyczne gaśnice na wystawie hyhyhy
www.felgi.pl PRZYMIERZ DOWOLNE FELGI NA SWOIM AUCIE
www.oponeo.pl OPONY W NAJLEPSZEJ CENIE
FELIPE
thebestest of SRTB

Postprzez #OLEJ# » sobota, 17 lutego 2007, 13:24

wedlug mnie full wypas... ;) tylko że w Polsce przeważnie jeździ się pozalatanych wertepach ...więc mającxa takie fury to albo: A:hydrauliczne zawieszenie B: Samochód cay rok w garażu albo : Non stop umechanika... :lol: Jedyne dobre wyjście to:Przeprowadzka... :lol:
#OLEJ#

Postprzez --orzech-- » sobota, 17 lutego 2007, 15:29

mam gdzies na kompie zdjecie raju bardziej dla bmkowcow ;) ale robi wrazenie ten shop ;)
jestem ciekaw jak taki golf I musi zapierdalac z silnikiem od vteca ;)
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez Mav » niedziela, 18 lutego 2007, 21:14

STELMI napisał(a):
Mav napisał(a):Bo to jest pewnie marzeniem niejednego z nas, oddac auto do super warsztatu i nie zaplacic polrocznych dochodów za poczynione w nim prace... :roll:

zgadza się, ale jak narazie jesteś albo wielkim optymista albo dużo zarabiasz, bo z moich zarobków półrocznych na pewno by mnie nie było stać na to co jest uwidocznione powyżej. Chociaż za marzenia w tym kraju się nie płaci.......narazie ;)

Ja mowie o biezących marzeniach. Nie musi byc to od razy S2000 stage4 ale pogrzebanie w tym co mamy...
Mav

Postprzez pitol » niedziela, 18 lutego 2007, 21:19

Nie no warsztat całkiem dobry, ale jak ktoś mieszka w USA to bez pierdaczenia z 2 wypłat zrobi se samochód cud miód. U nas normalny człowiek na turbokit musi je6ać a i tak mogą go wyje6ać na kase. W końcu Polska.
Senna ... Aceleramos Juntos O Tetra E Nosso !
pitol
Frequent User

Następna strona

Powrót do Zdjęcia