hm, mi się kiedyś podobały małe sportowe szybkie autka, ale od dłuższego czasu mi się jakoś odmieniło, jak widzę jakąś terenówkę, czy ogólnie większe auto, to prawie ze orgazm ;d
zgodze sie z Toba w tym parkowaniu ;D to jest chyba najczestszy problem kobiet, sama tez mam wiecznie problemy z parkowaniem ;D ale jezdzilam np mercedesem, e klasa, ktore wydwalo mi sie bardzo duze na poczatku, ale pozniej okazalo sie bardzo latwe do ogarniecia. skoda superb, ktora no nie jest wielka, ale tez nie mala. tak samo focus kombi.
wiadomo, to sa o wiele mniejsze auta od terenowek, ale tez do malych nie naleza. wedlug mnie, to kwestia oswojenia sie z autem

jak kobieta jezdzi wiekszymi autami, to pozniej nie ma z nimi problemow.
a wydaje mi sie, ze niektore kobiety wybieraja male autka ze wzgledow czysto wizualnych ze tak powiem

male, kobiece autka
mnie np jara hummer h3 ;p kurde, widocznie malo we mnie kobiecosci ;p ale czy to komus przeszkadza ?
z facetami tez roznie bywa, czesc wybierze wielkie samochody, czesc np takie mazdy, ktore na tym forum mam wrazenie sa traktowane jako "kobiece" samochody

rzecz gustu
osz kurwesz, ale sie rozpisalam ;p