fajno, wlasnie taki klimat mi sie podoba.szkoda tylko ze bez turbiny nie moge nawet za bardzo zamielic kolem , nie mowiac juz o utrzymaniu dlugotrwalego poslizgu

no nic ale jeszcze pojezdze
AC_grzechu napisał(a):TAK WIEM ŻE WIĘKSZOŚĆ DRIFTERÓW JEŹDZI 200tkami
a wiesz dla czego ?bo ja wiem.
znam 2 osoby probujace swoich sil w tdc. jedna jezdzi s13 , druga bmw.
gosc sprzedal juz bmw i kupil s13.
w bmw jest problem z ustawieniem zawieszenia. tak jak do s13 sa kambery, drazki regulowane i w pip innych rzeczy o jakich nawet nie slyszalem to do bmw jest bieda na maksa trzeba stosowac flexa, podkladki i elementy z innych modeli bmw.
o istotnosci zawiasu nie musze chyba mowic ale wyraznie bylo widac roznice w jakosci poslizgu miedzy dobrze ustawionym s13 z mniejsza moca niz bmw na "sportowym" zawiasie
wyraznie na wiekszym kacie, szybciej i stabilniej leci nissan. a to sie punktuje na zawodach.
nie mowie ze sie nie da ustawic bmw bo sie da ale trzeba sie wiecej napocic przy tym i widac takie auta na tdc. mozna pogadac z wlascicielem i MOZE pusci farbe gdzie ile czego podlozyl/podcial/wstawil np z m3
mocna strona bmw sa za to silniki , znosza duzo wiecej driftu niz nawet profi zrobione ca /sr. obecnie pare osob wklada w s13 silniki bmw bo maja dosc powywracanych panewek w kuciznach