Zapowiadalo sie ze bedzie jakis ciekawy klub opla, ale szybko okazalo sie ze siedza tam sami wazeliniaze ktourzy nie potrafia sluchac zadnych slow krytyki.
Byl sobie temat o Astrze ktora rzekomo posiada 230 KM, zapytalem sie czy mozna wykres zobaczyc, jednak moj post zostal usuniety
No i zaczela sie dyskusja na ich shoutboxie:
[Dzisiaj 1:25] qualin: huehuehue nie ma to jak kasowanie niewygodnych postowtak to Panowie klubu nie stworzycie tylko kolko wzajemnej adoracji
[Dzisiaj 1:28] Kamil Wolski: Dodam że chodzi o post mówiący o 230 koniach w Astrze Z-Tuned czy jakoś tak. Niestety, post został usunięty, jak i również informacja o ilości koni...
[Dzisiaj 1:29] qualin: pewnie nie dalo rady udowodnic mocy to sie skasowalo zeby nie wyszlo na jaw ze magnetyzery, strumienica i stozek nie daja 70 km mocy wiecej![]()
![]()
[Dzisiaj 1:30] qualin: a pewnie za to zostane zaraz pojechany a wiadomosci z shouta wykasowane
[Dzisiaj 1:33] qualin: a i takie szybkie pytanko. dlaczego forum zostalo zablokowane na 2 dni ? poprawek nie widac tylko kilka postow ubylo, ktorych usuniecie zajmuje jakies 2 minuty
[Dzisiaj 20:38] RaZieLL: ja tam klubu chlopaki nie tworze z nie wygodnymi osobamipo drugie nie mam czasu adminowac forum, a po trzecie to gadajcie sobie z hectorem spotkajcie sie z nim poscigajcie sie jak macie takie mocne samochodziki ehehhehe same normalnie same asy
[Dzisiaj 20:40] RaZieLL: i nie chodzi o wzajemna adoracjequalin człowieku patrzący szarym kontem na każde słowo na świecie
[Dzisiaj 20:41] RaZieLL: narzekać to ty sobie możesz od czasu do czasu jak tu zaglądam to fajnie czyta mi się totak inaczej widac nie masz w życiu prawdziwych problemów wiec umilasz sobie czas jakimś jęczeniem na forum
daj sobie luz chlopie
[Dzisiaj 20:42] RaZieLL: twoje forum jest niby perfekcyjnechoć nie wiem czemu jak patrze na to z wiesniackimi reklamami to bardziej mi sie podoba
nara
[Dzisiaj 20:50] sadi: qualin ja cie zapraszam twoim potworem o 22 w sobote do Bydgoszczy Myślecinek przy Pętli ! widze że dużo pierdolisz mało robisz i darujcie sobie zbedne komentarze na forum lub sie nie wypowiadajcie bo jedyne co odstrasza ludzi to dwoch dupotrujcow)))
[Dzisiaj 20:52] CalibraBydzia: No to ja jako osoba postronna również się wypowiem. jestem tego samego zzdania co Raziell gualin wciąż marudzisz i uważasz ze pozjadałeś wszystkie rozumy świata. a tak naprawde wedłóg mnie gówno wiesz- bo podstawą w nawiązywaniu kontaktów z drugimi jest miły stosunek i chęć wysłuchania co inni maja do powiedzenia a nie wciąż wysówać swoją osobę na pierwszy plan a co do pana Kamila zajmij się fotografowaniem bo ładnie Ci to wychodzi a nie szukasz sobie kumpli do najeżdżania na innych
[Dzisiaj 20:57] RaZieLL: dokladnie z wami jest jakis problem panowie nie z nami... i mi to wisi nie musicie tu zagladac na forum w ramach krytyki wszystkich ! bo jezeli uwazacie sie za najlepszych to nie wiem w czymnie potrzeba takich maruderów na forum pozdro
[Dzisiaj 21:02] sadi: te niedowiarki to jak z tym wyscigiem ? i tak sie spotkamy na festiwalu zobaczymy qualin moze sie na kresce co ? czy wstyd ci bedzie ?
[Dzisiaj 21:03] CalibraBydzia: chce zobaczyć jak astra łyka tą Cali:D
[Dzisiaj 21:03] sadi: co do CalibraBydzia ! to darujcie sobie komentarze pod adresem jego kajakow bo lepiej wyglada niz ta twoja seria qualin
[Dzisiaj 21:07] sadi: podaj mi adres qualin twojego forum ? wejde sobie tez tam wszedzie dupe bede trul ze wszystko jest hujowe ???
[Dzisiaj 21:09] RaZieLL: dobra sadi już może wystarczy bo powiedzą później że znowu coś jest kasowane! a w sumie przez nich! wezcie juz przestancie ludzi wkurzac bo nudni jestescie i koniec tematu OK !
[Dzisiaj 21:12] sadi: ty to wez zbanuj tych mistrzow bo nie moge juz czytac jak powoli wioche tu robia !!!!
[Dzisiaj 21:21] CalibraBydzia: Raziell masz do tego prawo ZAKAZ WSTEPU IDIOTA to jest forum miłośników Opla a nie Gualina (który niestety ma też Calibrę) i jego przydupasa Kamila
Zeby bylo zabawniej dorzucam swoja rozmowe na gg z adminem tegoz wspanialego forum:
Raziell: (21:21)
ty no wprost grratulacje dla ciebie
fajnie z kamilem jazde ci sie kreci na forum
ty mowisz o adoracji a ciagle masz pretensje i jak przyciagnac ludzi jak ty czlowieku do wszystkich nie mily jestes
Raziell: (21:22)
wez juz daj sobie looz lepiej pisz na tym swoim forum i zostaw towarzystwo wzajemnej adoracji w spokoju skoro tak uwazasz
Raziell: (21:22)
pozdro
JA: (21:24)
hehehehehe
JA: (21:25)
jani ejstem ni emily tylko szczery
JA: (21:26)
i nie lubie wazeliny
JA: (21:26)
;]
Raziell: (21:25)
ja mam to w dupie co lubisz a co nie szczerze
Raziell: (21:26)
jak narazie fajne posmiewisko sie zaczyna z 2 osob na forum robic powodzeniahehe
Raziell: (21:27)
lece bo nie mam czasu juz siedziec przy kompie nara
JA: (21:28)
al epowiedz mi co nie tak napisalem ?
wg mnie nic
koles pisal ze ma 230 km to poprosilem o wykres z hamowni
JA: (21:29)
bo taki epierdolenie ze ktos ma tyle a tyle bez udowadniania to wiesz
Raziell: (21:28)
nie wiem moze ludzie odbieraja cie juz zbyt pretensjonalnie
stary
rownie dobrze ja se moge powiedziec ze mam 300 km
oni cie zapraszaja na spota
udowodnij im jaki jestes szybki
a kto mowil ze moje auto jest szybkie ?
Raziell: (21:29)
ludzie normalnie pisza a ty praktycznie wszytko krytykujesz
ja nie musze niczego udowadniac
a niech se ma to 230 km
ja wiem ze ma ponad 200
wykresu nie ma w kompie
JA: (21:30)
samochod sluzy mi do przemieszczania sie a ni edo udowadniania komus czegokolwiek
przyjedz sobie to zobaczysz
wiele osob zna go tu
no wiec wlasnie
to skoro nie chodzi ci o udowadnianie to po co sie pytasz
Raziell: (21:30)
nie osmieszał by sie i nie posał by na tym forum
JA: (21:30)
bo ciekawy jestem
jak połowa go zna
JA: (21:31)
ale ja nie znam i chcialbym wykres zobaczyc
to gdzies by jechał to by go wszyscy wysmiali ze cos takiego napisal pomysl logicznie
a nie jak dzieci z piaskownicy
wlasnie wy si ejak dzieci zachowujecie
no nie znasz ale wez pod uwage tylko o to chodzi
my sie zachowujemy
ciekawe z czym
stary spojrz na swoje posty
Raziell: (21:31)
wszedzie prawie gdzie piszesz to krytyka
kasowaniem postow z prosba o wykres z hamowni
ja moglbym tez ci zaczac na forum dowalac
JA: (21:32)
przeciez nie bede kogos po dupie lizal skoro mi sie nie podoba jego fura
ze twoja seria to myslisz ze jest najpiekniejsza na swiecie czy co bo juz nie kumam cie
JA: (21:32)
mam swoje zdanie i sie go trzymam
nie kasowalem postow z tego w zgledu
tylko innego ze wzgledu na sadiego co napisal
JA: (21:33)
powiem tobie szczerze ze licho cos widze przyszlosc tego forum
Raziell: (21:32)
wiesz twoje zdanie maja powoli wszyscy w dupie na tym forum :d
powiem ci ze mnie to nie obchodzi szczerze
czy widzisz licho czy nie jak nie beda pisac to sie zamknie
jak beda to niech pisza sobie
JA: (21:33)
maja w dupie bo ni elize im tylkow jak wy sobie wszyscy nawzajem
Raziell: (21:33)
no to pisz na tym swoim ekstra forum a tego nie czytaj i masz problem z głowy
Raziell: (21:33)
nara
JA: (21:34)
Raziell: (21:34)
chodza pogloski od innych ludzi ze kamil lize dupe tobieale nie wnikam to zdanie ludzi czytajacych forum
Raziell: (21:34)
narty
Raziell: (21:35)
i poczytaj sobie shouboxa
bo takie wlasnie rzeczy
jak głupia prowokacja musze pokasowac
bo tylko antyreklama
JA: (21:36)
antyreklame to ja moge wam dopiero zrobic
JA: (21:37)
a to nie zadne prowokacje tylko szczera prawda ktorej nie potraficie zaakceptowac
Raziell: (21:36)
to se rob w dupie to mam
Raziell: (21:36)
twoja anty reklame <lol2>
JA: (21:37)
no to zobaczymy ;]
Raziell: (21:37)
nara
JA: (21:38)
pa
Raziell: (21:37)
pamietaj czas dorosnac
no wlasnie
zastosuj si edo tej swojej zlotej mysli i bedzi elepiej
Raziell: (21:38)
a ty do tego ze moze tam gdzies jestes doceniany ale tutaj nie robiz duzego wrazenia na ludziach
Raziell: (21:38)
nie chce mi sie z toba dyskutowac juz nie bede znizal sie to poziomu dziecka narty
JA: (21:42)
a ty jeszcze nie skonczyles
JA: (21:43)
ty
JA: (21:43)
pojechali po nas na shoutboxie
Raziell: (21:43)
no kasowac bede to zaraz czlowieku przeciez ktos wejdzie i co ma czytac jakies parodie
JA: (21:45)
ja sobie to skopiowalem przyda sie do anty reklamy
Raziell: (21:44)
skopiuj sobie podwojnie
Raziell: (21:44)
Raziell: (21:45)
i wrzuc na swoje forum na srtb
Raziell: (21:45)
a moj kuzol zrobi ci reklame na bkb
Raziell: (21:46)
z reszta bkb i srtb bardzo nie przepadaja za soba
Raziell: (21:46)
dobra lece bo nie mam zamiaru juz rozmawiac z toba nara
generalnie ni epolubili mnie za moje wypowiedzi na temat calibry kolesi ao xywce Calibrabydzia, ktory wg mnei robi totalny wies tuning i mu to napisalem.
Co myslicie o tym ???
Dla mnei to beka nie z tej ziemi. kacik wzajemnej adoracji