[O/T] Ktoś od remontu

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

[O/T] Ktoś od remontu

Postprzez Brychu » wtorek, 23 sierpnia 2011, 06:59

Jako, że na rynku deficyt sprawdzonych ludzi chcę zapytać czy ktoś ma kogoś sprawdzonego i godnego polecenia od położenia płytek, wymiany futryny drzwi i wstawienia nowych i zrobienia remontu toalety ? Ktoś kto w jeden dzień najlepiej wszystko ogarnie i nie weźmie za to worka pieniędzy.

Przy okazji jeśli ktoś ma namiary na kładzenie paneli, malowanie ścian, wymianę grzejników itp. również mile widziane, przyda się na kiedyś.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez Pit » wtorek, 23 sierpnia 2011, 10:37

Rafał: 600 855 575. Zajmuje się budowlanką wszelaką. JEDYNY człowiek, którego mogę polecić, a przez ostatnie parę lat przerobiłem ekip, fachowców i innych półmózgów dziesiątki. Większość to niestety imbecyle, przez co do tej grupy społecznej dość mocno się uprzedziłem... Jedynie z Rafała usług, podejścia, profesjonalizmu jestem w pełni zadowolony. Tani nie jest, ale tanich przeganiaj od razu. Nie wiem, jak u niego obecnie z terminami, ale wg mnie warto poczekać.
Pit
Forum Killer

Auto: FD3S

Postprzez Jarek104 » wtorek, 23 sierpnia 2011, 12:04

mam rewelacyjnego goscia, ale on moze jedynie weekendy robić i nie wiem czy Ci sie plytek podejmie. Całą resztę robi dobrze. Remontował mi mieszkanie, kilku moim znajomym rownież. Ale jedynie weekendy wchodza u niego w grę
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Powrót do Off Topic