Kamil Wolski napisał(a):Ale rozgranicz forum a np niebezpieczeństwo wybuchu. Było nie było forum ma być miejscem gdzie można sobie jakoś tam miło pogawędzić, wymienić poglądy etc. Nie mówię że to ma być samowolka, ale troszeczkę luzu by się przydało. Zobacz, pozostałych działach często i gęsto pojawia się jakiś OT, ale nie przesadzajmy, rozmawiając, tak normalnie np na spocie, też się czasami trochę odbiega od tematu, za to w dziale Nasze Auta jest dużo sztywniej. Nie raz piszesz, na czerwono, żeby nie odbiegać od tematu, mimo że np jest rozmowa na temat caraudio do samochodu przedstawionego - czyli jest to cały czas na temat bo rozmowa dotyczy tego auta.
Moim zdaniem powinno się owszem, pilnować regulaminu, ale pamiętać również że to jest forum, a nie jednostka wojskowa gdzie wszystko musi być idealne, zrobione natychmiast, w jakimś "czasie operacyjnym".
No to luz ,
to ja oficjalnie rezygnuje z pelnionej funkcji , nie dam sobie wejsc na glowe bo dobrze wiem , ze jak dasz palec to pozniej bedzie wzieta cala reka , mam tez sporo innych obowiazkow , ktorym z mila checia bardziej sie poswiece.
PS co do pisania na czerwono to wiem dobrze ze ludzie lubia sobie porozmawiac a jak lubia sobie porozmawiac to duzo nie tzreba by rozmowa stoczyla na inny tor a tak wszystko jest tematycznie poukladane , zauwaz ze nie raz rozmowy z np. mojego dzialu wyladowaly w technicznym , nie kazdemu chce sie przegladac "nasze auta" by uzyskac informacje w temacie danej marki , no ale skoro nie rozumiesz ze na forum wlasnie musi byc wszystko poukladane w zgrabne klocki by mozna bylo wyszukac wazna informacje z tego potoku danych , wlasnie takie szczegoly powoduja ze ludzie chetnie odwiedzaja forum by mozna bylo szybko i sprawnie odnalezsc interesujaca tresc, a zeby tak bylo to niestety musi byc wszystko systematycznie i dobrze opisane.
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<