Oszustwa, wałki, przekręty

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez ERDII » środa, 21 lutego 2007, 12:15

--orzech-- napisał/a:
bo trafie na takiego brycha lub erdiego i bede si kulal do konca zycia furą prawie jak nowa, prawie nie palowana, prawie nie bita i prawie z ksiazka serwisową

Ty ale coś Ci nie pauje w autach które mam czasem na sprzedaż?? Napewno nie ukrywam jak coś miało uszkodzone, a zresztą zawsze można podjechać na przegląd i sprawdzić i tego nikomu nie zabraniam.
Zobacz taki Jarek 104 co nie jest zadowolony z civica?? i dostał go jeszcze w dobrej cenie.

Postprzez Brychu » środa, 21 lutego 2007, 12:35

i dostał go jeszcze w dobrej cenie

:lol:

Lubie Te Twoje hasła Erdi :)

Prawda jest jednak taka, że śmiechu jest czasem sporo jak Erdi zachwala, ale samochody, które sprzedaje są dobre. Koniec i kropka.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez Mav » środa, 21 lutego 2007, 12:43

Prawda jest taka, ze po zakupieniu samochodu on MA BYC w dobrej cenie :D Niewolno dopuscic do siebie zadnej innej mysli :D
Mav

Postprzez Jarek104 » środa, 21 lutego 2007, 19:36

Potwierdzam, mam Cive już pół roku i jestem z niej naprawdę bardzo zadowolony :)
Do teraz nie wyszła żadna wada, o której bym nie wiedział,
Co muszę przyznać, to Erdi sprzedaje uczciwie (przynajmniej znajomym ;) nie wiem jak tam obcym ;P )
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Postprzez ERDII » środa, 21 lutego 2007, 22:12

Lubie Te Twoje hasła Erdi

Prawda jest jednak taka, że śmiechu jest czasem sporo jak Erdi zachwala, ale samochody, które sprzedaje są dobre. Koniec i kropka.

:lol: napisalem to specjalnie zebyście z Sokołem mieli zwale. no cieszę ze niektorzy pozytywnie wyrażają się na temat moich byłych aut. Brychu o ile pamiętam to Twoje auta też były ladne z wyjątkiem może primery, ale wymieniając całe zawieszenie itd miałeś dobre intencje, no i co oczywiście zrobiłeś na nią dobrą cenę.
ERDII
Forum Clubber

Poprzednia strona

Powrót do Off Topic