CRX EE8 VTEC = KIK ESSSSSSSSSSSSSSSS

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez MP » sobota, 5 stycznia 2008, 22:58

Spoko, poradze sobie, na razie jest kilka osób zainteresowanych, a to dopiero kilka godzin ogłoszenie wisi
Moje Ciasne Ale Własne Be Szesnaście
MP
Frequent User

Postprzez maciej29 » sobota, 5 stycznia 2008, 22:59

to gratulacje :mrgreen:
maciej29

Postprzez pheonix » sobota, 5 stycznia 2008, 23:02

MP napisał(a):a razie jest kilka osób zainteresowanych, a to dopiero kilka godzin ogłoszenie wisi

Ale co liczysz te osoby co pisza w Twoim temacie czy jak :?:
pheonix
Super user

Postprzez maciej29 » sobota, 5 stycznia 2008, 23:03

to troche sie juz uzbieralo i widzialem na htb tyz
maciej29

Postprzez Brychu » sobota, 5 stycznia 2008, 23:20

Człowieku jak masz kogoś kto za taki samochód płaci 17-18 tysięcy to sprzedawaj od razu zanim się nie rozmyśli.

Panowie, nie dopierdalać się tylko po to, żeby się dopierdalać.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez Mycha » niedziela, 6 stycznia 2008, 00:13

no na forum crx tez jest ogloszenie . Uwazam ze moderator powinien usunac takie ogloszenie . Glupota ... najlepsze jest nie to ze sprzedam za pare miesiecy ale to ze " jeszcze nie wiem czy sprzedam " :lol: powtarzam pytanie kolegi czy leci z nami moderator ?? :)
Mycha
User

Postprzez Brychu » niedziela, 6 stycznia 2008, 00:20

Ja jestem moderatorem.

Ogłoszenie może sobie zostać, raczej Wasze komentarze budzą moje wątpliwości.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez Mycha » niedziela, 6 stycznia 2008, 00:24

ok to sorry ale uwazam ze ogloszenia typu "moze sprzedam bo jeszcze nie wiem" sa dziecinne ... rozumiem jezeli wlasciciel napewno chcialby sprzedac auto na wiosne ale takie gdybanie ... ech no nic :) mysle ze wiele osob podziela moje zdanie ale to nie ja tu jestem moderatorem :) moze trzeba ustawic nowy dzial ? "Moze sprzedam" ??
Mycha
User

Postprzez Koniu » niedziela, 6 stycznia 2008, 00:25

Nie no Brychu, taka perełka musi być skomentowana ;) MP, skoro twierdzisz, że jesteśmy zbyt małe leszcze, żeby kupić Twojego CRXa widmo za bagatela 20tyś zł to usuń to ogłoszenie i finał :!: Ja proponuję tylko podnieść cenę do 50tyś i usunięcia połowy treści ogłoszenia... Wtedy klienci posypią się dzwiami i oknami :mrgreen: Aha i fotek nie wstawiaj, jeszcze komuś na ulicy nie spodoba się, że fotografujesz jego Hondę :mrgreen:
Koniu
Super user

Postprzez maciej29 » niedziela, 6 stycznia 2008, 00:28

Koniu napisał(a):Nie no Brychu, taka perełka musi być skomentowana ;) MP, skoro twierdzisz, że jesteśmy zbyt małe leszcze, żeby kupić Twojego CRXa widmo za bagatela 20tyś zł to usuń to ogłoszenie i finał :!: Ja proponuję tylko podnieść cenę do 50tyś i usunięcia połowy treści ogłoszenia... Wtedy klienci posypią się dzwiami i oknami :mrgreen: Aha i fotek nie wstawiaj, jeszcze komuś na ulicy nie spodoba się, że fotografujesz jego Hondę :mrgreen:

a to dobre jest :mrgreen:
maciej29

Postprzez trance » niedziela, 6 stycznia 2008, 00:53

chłopaki jakbyście pitola nie znali...miał fajną prelude i zaraz po sprzedaży wystawił w dziale nasze auta (hahaha) teraz w dziale sprzedam wystawia auto ale jeszcze się nie raczył zastanowić czy je chce sprzedać (hahaha) ot cały pitol...

proponowałbym Pitola na moderatora działu "niespełnione marzenia" bo zarówno jedno jak i drugie ogłoszenie się pod to nadaje...a takich pomysłów pewnie będzie więcej

swoją drogą prześlij zdjęcia, kumpel rozgląda się za czymś takim, cena mnie nie odpowiada ale jak auto jest rewelka a wybór będzie zależał od niego nie ja będę płacił...

SoundsCl@interia.pl
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez Fiveopac » niedziela, 6 stycznia 2008, 01:04

Polecam to auto dla wielbicieli czarnych soczewkowych lamp prawie jdm i spinek na masce. Auto warte kazdej kasy.

Topic roku.
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez maciej29 » niedziela, 6 stycznia 2008, 01:08

ja nie widzialem jak wyglada ale za ta cene mody i stan musi byc super ideal normalnie srednia cena zadbanych wacha sie 12 tys wiec moze fotki jakies by sie przydaly
maciej29

Postprzez MP » niedziela, 6 stycznia 2008, 07:34

maciej29 napisał(a):ja nie widzialem jak wyglada ale za ta cene mody i stan musi byc super ideal normalnie srednia cena zadbanych wacha sie 12 tys wiec moze fotki jakies by sie przydaly

12 tyś to cena średnio zadbanych. Maciej, Ty masz świat civica, ja ceeriksa i niech tak zostanie. Po co masz komentowac, nie masz $$$ nie jesteś zainteresowany, więc po co ?
Moje Ciasne Ale Własne Be Szesnaście
MP
Frequent User

Postprzez Brychu » niedziela, 6 stycznia 2008, 09:53

Dobra, na trzeźwo to ten temat nie ma sensu.
Brychu
thebestest of SRTB

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off Topic