City Riders + dyskusja z BKB

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez wachu » poniedziałek, 7 maja 2007, 09:41

ja tez, zeby pokazać, że nie umiem ;)
Wachu
wachu
Frequent User

Postprzez ERDII » poniedziałek, 7 maja 2007, 13:13

teraz będzie to brzmiało jak jakieś zaganianie albo coś ale skoro chcecie mieć jasność to z tego co teraz pamiętam to napewno erdii chyba orzech i jarek10

hehe i mi sie dostalo. Daker napisz mi jakis przyklad ze na forum sie wysmiewalem z bkb.
ERDII
Forum Clubber

Postprzez STELMI » poniedziałek, 7 maja 2007, 15:03

ja z chęcią z wami stanę na kresce, bo wiadomo, że do driftu nie mam auta
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez dave » poniedziałek, 7 maja 2007, 15:28

ogolnie to stwierdzam ze jakas milosc nam tu kwitnie :lol:
a strona bkb cos przygasla jak stonka po oprysku :?
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez GaRaż » poniedziałek, 7 maja 2007, 16:44

dave napisał(a):ogolnie to stwierdzam ze jakas milosc nam tu kwitnie :lol:
a strona bkb cos przygasla jak stonka po oprysku :?

moze nie lubia sportowych wyzwan lub nie czuja sie na silach , szkoda .
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez malybmw3 » poniedziałek, 7 maja 2007, 18:47

no chyba nie wszyscy musza stawiac tyko na sciganie tak jak wy :?: jak wiecie to beemki tak do scigania to nie za bardzo sie nadaja ale jezeli jestescie takimi znawcami to pewnie o tym wiecie :!:
malybmw3

Postprzez GaRaż » poniedziałek, 7 maja 2007, 19:20

malybkb napisał(a):no chyba nie wszyscy musza stawiac tyko na sciganie tak jak wy :?: jak wiecie to beemki tak do scigania to nie za bardzo sie nadaja ale jezeli jestescie takimi znawcami to pewnie o tym wiecie :!:

Powiem wam jedno , mialem o was dobre zdanie, mialem , po tym jak konto mi usuneliscie ba nawet nie wiem czemu, jakas krucjate robicie czy cos, polowanie na czarownice ? Jezeli faktycznie uwazacie sie za wladcow RWD to stancie na torze , co wam szkodzi , my driftowac nie podriftujemy , lecz mozemy stanac z wami na time atack lub 1/4 mili i nie jako SRTB ale jako GaRaz, ale zaloze sie ze znajda sie chetni z "opozycji" wzgledem BKB co by sie chcieli zmierzyc. Wydaje mi sie ze macie tylu klubowiczow ze znajdzie sie kilku chetnych na torowa bitwe, no chyba ze ... powiem delikatnie ... wymiekliscie i wyjdzie na jaw ze nie jestescie takimi wladcami RWD jakimi sie opisujecie. Co do scigania to BMW tez sie nadaje i pewnie tez wiesz o tym :) a specjalistami od scigania to nie wiem czy jestesmy , niech inni to okreslaja , nie my.
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez --orzech-- » poniedziałek, 7 maja 2007, 19:26

staram się jak mogę i jakoś nie mogę Was zrozumieć...
rozpoczeliście dyskusje że nie mamy pojęcia o drifcie bo w bydgoszczy tylko bkb ma na to wyłączność... wiec zaproponowalem ze zaprosimy Was na nasz track day i wowczas dacie nam pare rad i przykładów jak to mamy robić...
Jedyna osobą, która ma dobrą wolę aby normalnie rozmawiać to ufor ale pisząc to na pewno zkazuje go na straszliwego bana na forum bkb...
Czytajac Wasze forum zauważylem ze większość z waszych forumowiczy nic do nas nie ma a jedyną osobą pałającą do srtb wręcz nienawiścia jest daker... i to do tego nie pała nienawiscia do wybranych uzytkownikow srtb tylko z założenia do wszystkich ... no ba ...
zbanowanie uzytkownikow srtb na forum bkb uważam za totalne frajerstwo ... bo podobno walczycie ze stereotypami... ale według waszej polityki dostepu to propagujecie ja tylko wewnątrz swojej zamknietej grupy.
u nas jakos nikt Was nie banuje ani nie wprowadza zadnych sankcji...

mam slabą pamiec wiec poprosze przykład mojej szydzacej wypowiedzi na temat bkb!
oskarżasz to daj przykład wypowiedzi... zadaj sobie choć troche trudu i mi przypomnij...

a co do wyścigów na torze to chyba sie znów ktos myli...
o ile mi sie wydaje to tylnionapedowki maja przewagę na torze nad przednionapedowkami... nawet tymi ciut mocniejszymi... wiec nie wiem skad twierdzenie ze bmki nie nadaja się do ścigania...
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez luke8 » poniedziałek, 7 maja 2007, 19:34

http://s001.wyslijto.pl/?file_id=67373132169609019781

Jakis spektakularny drift to to niejest (mi osobiscie sie podoba) jednak na forum bkb w wykonaniu klubowiczow nic ciekaweszego narazie nie widzialem ;)
Nie wklejam tego jako atak nie twierdze ze niepotraficie jezdzic bokiem chcialbym jedynie tym filmikiem zmotywowac was do pokazania jakiejs produkcji bkb. Co do klotni to jestesmy z jednego miasta w ktorym jesli chodzi o motoryzacje naprawde malo sie dzieje a przepychanki forumowe nie sluza niczemu dobremu dlatego proponowalbym zakopac topor wojenny.
www.tuning-studio.pl
koni bilstein eibach ebc brembo k&n JR
DBA ACL
luke8
Frequent User

Postprzez dave » poniedziałek, 7 maja 2007, 20:00

malybkb napisał(a):no chyba nie wszyscy musza stawiac tyko na sciganie tak jak wy :?: jak wiecie to beemki tak do scigania to nie za bardzo sie nadaja ale jezeli jestescie takimi znawcami to pewnie o tym wiecie :!:

to wez mi powiedz do czego jest bmw :?: :lol: zeby lokiec wystawic za okno czy do czego :?: na cwiartke nie, na tor tez nie, do driftu hmm... jak sie ma mala stajnie pod maska to i owszem.. ale do czego jeszcze.. :?:

--orzech-- napisał(a):zbanowanie uzytkownikow srtb na forum bkb uważam za totalne frajerstwo

ja to myslalem ze zbraklo chlopakom na oplacenie serwera dlatego nie ma dostepu do forum :lol: no ale skoro nie to rzeczywiscie frajerstwo... powiem wiecej.. pod koniec zeszlego roku gdy sprzedawalem auto umiescilem na szanownej stronce ogloszenie o sprzedazy.. i co :?: 2 dni pozniej juz go nie bylo.. coz, widocznie kolko wzajemnej adoracji nie moze sobie pozwolic na dawanie ogleszen dotyczacych innych aut niz beemwu :lol: oczywiscie napisalem pozniej do szanownego admina ale nie raczyl poswiecic chwili na wyjasnienie :lol: coz.. poziom lepszy niz na vw-cult :lol: jestem tolerancyjny pod kazdym wzgledem i do wszystkich.. ale w takiej sytuacji nie widze sensu podejmowania jakiegokolwiek dialogu z wami bo najzwyczajniej w swiecie szkoda mojego drogocennego, wolnego czasu na prowadzenie jakichkolwiek jalowych dyskusji z wami.. wierze tylko ze nie wszyscy sa takimi profesorami w prowadzeniu dialogu jak i auta jak daker ;)
GaRaż napisał(a):lecz mozemy stanac z wami na time atack lub 1/4 mili i nie jako SRTB ale jako GaRaz

i co :?: brak chetnych :?:
jak tylko auto skoncze to tez sie pisze na ten tor 8) zaznaczam ze mam diesla i nie wiem czy jasniepanowie beda chcieli wogole stanac z jakims klekotem :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez FELIPE » poniedziałek, 7 maja 2007, 20:04

wracam po urlopie i widze niezłą jatkę, konto na BKB oczywiście również mi skasowano, nie wiedzieć dlaczego... żałosne...

co do argumentów to słowne przepychanki nic tutaj nie dadzą, oczywiście jedynym możliwym rozwiązaniem jest pokazanie przez reprezentantów BKB próbki driftu na TrackDay lub DriftingCup :!:

przykro mi, ale walczycie ze stereotypami że kierowcy BMW tylko palą gumę, argumentujecie to sztucznie poszerzoną na Wasze potrzeby definicją driftingu, sami w międzyczasie naśmiewacie się ze Stelmiego, który uczył się latać bokami jak pewnie niejeden z Was do dziś się uczy...

pokażcie co potraficie, choćby za pomocą grona reprezentantów najlepszych z Was, bo inaczej nie dziwdzie się że jesteście tak odbierani -> zero argumentów i mnóstwo wymówek od podjęcia wyzwania...
www.felgi.pl PRZYMIERZ DOWOLNE FELGI NA SWOIM AUCIE
www.oponeo.pl OPONY W NAJLEPSZEJ CENIE
FELIPE
thebestest of SRTB

Postprzez Pawel BMW e36 » poniedziałek, 7 maja 2007, 20:10

orzech napisales kiedys ze ci wstyd ze masz bmw ja widziales ekipe bkb
Pawel BMW e36
User

Auto: e46

Postprzez malybmw3 » poniedziałek, 7 maja 2007, 20:29

po co ciagniecie dalej ten temat :?: jak zacznie dzialac forum to wtedy sprawdzicie komu bylo usuniete konto i wtedy pogadamy :!: mamy awarie dlatego forum nie dziala :!: ja koncze dyskusje z wami bo to i tak nie przyniesie zadnego rezultatu :!: pozdroooo :!: :D
malybmw3

Postprzez Kamil Wolski » poniedziałek, 7 maja 2007, 20:35

Mały, ale z powodu awarii nie otrzymuje się dwukrotnie mail'a z informacją o usunięciu konta... Tak mi się wydaje.

I zaznaczam. Nie jest to atak na Twoją osobę! - znudziła mi się już ta wojna.
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez Brychu » poniedziałek, 7 maja 2007, 20:46

Paweł BMW e36 napisał(a):orzech napisales kiedys ze ci wstyd ze masz bmw ja widziales ekipe bkb

Co niektórzy z Was - zaznaczam: co niektórzy tak intensywnie walczą ze stereotypami buraka w BMW, a zachowaniem ten stereotyp potwierdzają. Pozycja leżak, komóra, blokowanie lewego pasa na dwupasmowej drodze, spojrzenie pseudo killera i wyjebka na wszystko, podlewanie opon płynem do spryskiwaczy... Pseudo kozactwo na pokaz i głupi szpan: lans 60 km/h po fordońskiej e36 na halogenach, muzyka full, 3 szyby otwarte, blokowanie przejazdu tym, którzy chcą przejechać szybciej, a w momencie gdy pojawia się w zasięgu wzroku byle radiowóz halogeny off, szyby w górę i pełna pokora - wciąż tylko to uparte trzymanie się lewego pasa, bo tak jest trendy i wstydem jest zjechanie na prawy. Wszystko na pokaz, szpan, który budzi politowanie. W dzisiejszych czasach żadna szanująca się blachara nawet nie poleci na starego peta na kołpakach, więc po co robić z siebie głupka ? Komu to ma zaimponować ? Koleżanka, z którą jechałem obserwując w/w e36 na Fordońskiej skomentowała to następująco: "Zobacz ile frajdy mają chłopcy za 200 Euro". Bardzo lubię markę BMW, nie lubię za to stereotypu kierowców BMW, ale zachowania niektórych z Was - NIEKTÓRYCH - to po prostu wypisz wymaluj ten właśnie stereotyp, łącznie z pięknym opisem na GG Waszego szanownego kolegi na GG pt. "Jebać SRTB". Kompleksy ? Brak zajęcia na codzień ? Żeby aż tak emocjonować się dyskusją na forum internetowym ? Proponuje od razu wypierdolić sobie na tylnej szybie napis "Jebać SRTB, HWDP i PKP". Zablokowane konta na forum ? Dziecinada, naprawdę wywołuje to tylko uśmiech politowania, co Wy macie co niektórzy tam po 16 lat ? Tak czytałem kiedyś forum BKB i szczerze powiem była grupa "szaraczków" nie wyróżniających się z tłumu, u której widać było prawdziwe bezinteresowne i nie jakieś ideologiczne zainteresowanie marką BMW, którzy cieszyli się swoimi samochodami, chociaż byłoby to zwykłe e30 316. Cieszyli się z tego co mają i z tego, że w jakiś sposób realizują swoją pasję. Była też grupa gości (nie pamiętam nicków więc nie będę przytaczał), typowych krzykaczy i pozerów, którzy myślą że furką za 8 tysięcy robią nie wiadomo jaki szał chuja na mieście i dla których priorytetem było pokazanie się na Starym Rynku. Ci pierwsi różnili się od tych drugich tym, że pisali rzeczowo, spokojnie i na temat. Druga grupa to ludzi pokroju gości, którzy zaczepili kiedyś mojego znajomego proponując mu przyłączenie się do BKB - "będzie zajeiście, zobaczysz, będziemy się razem wozić po mieście". No ludzie ile Wy macie lat ? W jakim świecie na codzień żyjecie, ze dyskusja na forum i fakt, że ktoś nie lubi sposobu Waszego postępowania z samochodami powoduje takie animozje i podnoszenie ciśnienia ? Powtarzam, moja wypowiedź tyczy ogólnie jakiejś tam grupy osób, nie generalizuję i nie piszę, że ałe BKB to banda wieśniaków, nie blokuję Wam kont, nie zamykam tematu. Miło się czyta trzeba przyznać, po wypowiedziach osób pokroju ufora (ale mu się wszyscy dziś podlizują nie ma co ;) ) naprawdę odzyskuję wiarę w BKB. To tyle jak na razie z mojej strony, czekam sobie na dalszy ciąg dyskusji :)
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off Topic