"C1 UFO"...RS6/S6 avant-faktycznie to "TO&

Tutaj będą przenoszone tematy off-topicowe

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez rulek » niedziela, 28 października 2007, 19:54

Slawku ja tez Cie darze duzym szacunkiem i Tomka rowniez, za prace nad Crxem itd. Nie chce mi sie przeszukiwac wszystkich watkow w ktorym byla mowa ze przyjedzie Crx i pozamiata. Musialo ich troche byc bo inaczej nie uderzylo by mi to za ktoryms razem w oczy. Nie jest to atak na nikogo, zebys czasem tak tego nie odebral. Poprostu zgadzam sie z Orzechem, ze delkiatnie mowiac zdarza sie Tobie troche poprzechwalac i starasz sie w wielu przypadkach podkreslic jak macie szybkie auto, pomimo ze wszyscy doskonale o tym wiedza. Nic wiecej. Uwierz mi, ze to nie tylko odczucie Orzecha i moje :) I nie strzelaj focha czasem ;) To poprostu takie luzne spostrzezenie. A tak wogole to dopusc Tomka do klawiatury, mysle ze on by sie tak nie spinal :P
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez GaceK » niedziela, 28 października 2007, 20:09

weede napisał(a):
GaRaż napisał(a):ba nawet nie prosilem/nalegalem/marudzilem by zmienic miejsca w rankingu srtb

a ja celowo nie zmieniam, bo póki co na ostatnim ULICZNYM spotkaniu honda musiala uznać wyższość audi i naprawde nikt o to sie nie spinał (mówie tu o Tomku, który widzialem przyjął tą wiadomość normalnie i z uśmiechem)

No narazie to nie dziwne... Audi stworzone przez grupe audi&vw jako sportowy sedan ktory jest dopieszczony do konca pod wzgledem silnikowym chodzi mi tu o rzeczy z najwyzszych polek oraz duza pojemnosc silnika co tez daje przewage... Ogolnie to nie znam braci ale z tego co widze co sie dzieje z tym wlasnie CRXem o ktorym jest mowa to z dnia na dzien jest on coraz mocniejszy i coraz lepsze wyniki osiaga... Widac ze pracuja nad autem non stop i powoli pna sie ku gorze... Moze kiedys nadejdzie dzien gdzie zobaczymy CRXa w akcji jak masakruje najszybsze auta
GaceK

Postprzez rulek » niedziela, 28 października 2007, 20:11

CRX juz masakruje najszybsze auta, jednak na najszybsze zawsze znajda sie jeszcze ciut szybsze ;) I tak w kolko... Zalezy jeszcze co rozumiemy przez najszybsze :P
Ostatnio edytowano niedziela, 28 października 2007, 20:12 przez rulek, łącznie edytowano 1 raz
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez weede » niedziela, 28 października 2007, 20:11

nie wiem gacek co chciales mi przekazac tym postem...

CRX ma oficjalnie szybszy czas na cwiare na zawodach, ale na ulicy jeszcze (z tego co ja wiem) nie bylo starcia od tamtego czasu. Tyle
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez GaceK » niedziela, 28 października 2007, 20:42

weede,

wlasnie nie wiem czemu zacytowalem twoje :D pisalem ogolnie wsumie jako dot tego tematu moje zdanie :)
GaceK

Postprzez doodie » niedziela, 28 października 2007, 23:01

wiecie co pier.dolicie nie na temat niech ktos stworzy temat CRXvs.RS4 i tam sie napizdzajcie na temat co jest leprze bo odeszliscie od tematu
doodie

Postprzez ruciol » wtorek, 30 października 2007, 17:46

KOZI napisał(a):I co ma faktycznie blachy C1 UFO???

Kozi na 100% to glowy nie daje... ale na 99% juz tak, ze wlasnie "C1 UFO" :P

no a jak jest ze zmianami w przypadku "tablic imiennych" to juz nie wiem dokladanie o "co lotto" z przepisami w tym zakresie... tzn. z wyrejestrowaniem jednego autka z takimi tablicami i zmiana na drugie, tudziez zmiana wlascicieli "tabliczek" ;) :D
ruciol
Super user

Postprzez FELIPE » wtorek, 30 października 2007, 18:34

tablice sa przypisane do AUTA więc możesz sprzedać auto i tablice mogą zostać z samochodem lub nowy właściciel może je zmienić

nie ma opcji żebyś tablice przepisał na inne auto - przykładem jest tutaj kuba:
TT: C0 KUBA a RS4: C1 KUBA
www.felgi.pl PRZYMIERZ DOWOLNE FELGI NA SWOIM AUCIE
www.oponeo.pl OPONY W NAJLEPSZEJ CENIE
FELIPE
thebestest of SRTB

Poprzednia strona

Powrót do Off Topic