maksus mial wypadek w podbydgoskich bialych blotach sprawca byl najprawdopodobniej kierowca zoltej beemki compakta na numerach rej CB....J jezeli ktos bedzei widzial takie auto prosze o kontakt do maksusa o to jego numer 515417115 za pomoc dziekujemy
przez Kamil Wolski » środa, 27 czerwca 2007, 22:42
Żólty kompakt (kolor identyczny chyba jak z "M"), widziałem jakiś czas temu na parkingu strzeżonym przy ul. Pelpińskiej w Fordonie. Ten nie daleko przystanku autobusowego Pelpińska-Taterników. Proponuję wieczorem przejechać się zobaczyć czy nadal stoi tam.
STELMI napisał(a):dobrze,że nie sedan, bo bym już o Ford_On`ie pomyślał Też będę patrzył za tym autem
Sie nie martw bo mnie to wcielo jak przeczytalem ze nie daleko bialych blot i zolta beemka cale szczescie ze Compact i na CB tablicach... czyli sa 4 żółte bejce w kazdym nadwoziu po sztuce...
Jako ze dzis ktos, powiedzial ze to mojej beemki szuka sie i niby ja gdzies komus wyjechalem to prosze bardzo foty mojej jajecznicy...
Sprawa wyglada tak ze auto jest na tych tablicach od prawie 2 lat i na takich bedzie jezdzic a z tego co wiem to wyjechala beja na tablichac bydgoskich czyli CB lub CBY a nie PSL
Brychu napisał(a):Autorowi tematu chodziło chyba o Compacta ?
No ja tak tez odpowiedzialem ale osoba ktora mnie zagadala stwierdzila ze chodzi o sedana... ja widzialem osobiscie w bdg touringa, coupe i moja żółta bemke... wiecej nie napotkalem......