piaskowanie

Wszystkie tematy dotyczące problemów i ciekawostek samochodowych

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

piaskowanie

Postprzez yattaman » sobota, 31 marca 2007, 23:03

Potrzebny mi namiar na kogoś kto zajmuje się piaskowaniem elementów,np z aluminium.
Konkretnie chodzi o pokrywe zaworów i kilka podobnych elementów.
Przyśpieszenie to najlepszy sposób spędzania czasu między zakrętami...
Systemy alarmowe, monitoring, instalacje elektryczne, domek, mieszkanie, firma - projekty oraz wykonanie.
Nissan, Suzuki części.
yattaman
User

Postprzez KOZI » sobota, 31 marca 2007, 23:34

Hehe ja tyle tego szukałem i tak ciężko, że az żal mi teraz to tak poprostu powiedzieć:)
Cały problem w tym, że wsędzie piaskuja śrutem a tu jest potrzeba wypiaskowania piaskiem! Ja szukałem bardzo długo i intensywnie i znalazłem jedno miejsce...
Na ul. Fordońskiej na wysokości Fordonu mniejwięcej na wysokości ul. Łowickiej jest stacja orlenu jadąc w stronę miasta(za salonem Peugeota). Musisz na nią wjechac tzn wjazdem na nia i pojechać prosto polna droga z 20 metrów i po prawej masz jakieś takie domki stare tam w jednym z nich jest banek chyba o rzeźbieniu w szkle. Ludzie robia różne motywy w szkle i używajądo tego piaskowania piaskiem - maja prowizoryczne pomieszczenie do piaskowania i za grosze od ręki super zrobią... W międzyczasi emożes zpoglądać gnijące eksponaty motoryzacji na podwórku jak duży fiat taxi pare motorów itp. klimat dobry ogólnie cała "manufaktura" jak kurnik wygląda ale liczy sie efekt....
KOZI

Powrót do Techniczne