piwo napisał(a):sprezyny:
tyl - miekko ,czyli mocno rozciagnal ja na gwincie(nawet maksymalnie wykrecic)
przod - ustawil troszeczke scislej ale niewiele, moze dwa zwoje gwintu mniej niz najluzniejsza wersja.
piwo napisał(a):a wysokosc jesli amsz odzielnie scisniecie sprezyny a odzielnie regulacja mocowania to bym zawiesil auto troszke nziej niz fabryka 2 cm.jesli nei masz odzielnej regulacji twardosci sprezyn i odzielnie wysokosci to keiryuj sie tylko ustawieniem twardosci sprezyn czytaj punkt pierwszy.

Wretched napisał(a):Przy okazji zapytowywuje sie, gdzie w bydgoszczy mi to dobrze pomaluja i naprawia rant felgi?Za jakas ludzka kase najlepiej

kubas napisał(a):Proper napisał(a):kubas - to po co gwinty mają regulacje sprężyny oraz regulacje wysokości zawieszenia oddzielnie??
Że co ? Pokaż mi taki gwint

Kompletne sportowe zawieszenia stworzone specjalnie z myślą o wyczynowym wykorzystaniu w drifcie.
Aluminiowe górne mocowania kolumn McPhersona z możliwością regulacji kątów nachylenia kół
dolne mocowania kolumn McPhersona wykonane ze wzmacnianej stali
konstrukcja typu „inverted” ze sztycą o średnicy 55mm. Konstrukcja stworzona specjalnie do driftu i bocznych przeciążeń przy jeździe w poślizgu
36 stopni regulacji siły tłumienia pozwalające na ustawienie twardości do konkretnych warunków drogowych
możliwość zamontowania górnego mocowania 3D – regulacja kolumny McPhersona w dwóch płaszczyznach

piwo napisał(a):wkreca sie lub wykreca dolna czesc ktora mocuje sie do zwrotnicy.tak sie reguluje wysokosc. a scisniecie wstepne sprezyny (poprzez wkrecanie nakretki) powoduje ze wolniej sie ugina a szybciej odgina.