przez rdboy » czwartek, 9 grudnia 2010, 15:32
w necie znalazłem opinie na jego temat . cytuje ...
Witam!
Proszę o wyrażanie swoich opinii jak w temacie wątku.
Ja osobiście odradzam usługi blacharsko-lakiernicze zakładu Car-Maniek, Miron Mańkowski, ul. Ciepła 4 w Bydgoszczy.
Powody:
- Niechlujnie wykonane prace lakiernicze: elementy nadwozia nie zostały zabezpieczone do lakierowania (polakierowano elementy gumowe),
- odebrałem brudny samochód (pomazane drzwi (na moją prośbę p. Miron z grymasem na twarzy przetarł drzwi magicznym środkiem twierdząc, że tego wcześniej nie było; niestety zrobił to byle jak i musiałem samemu umyć porządnie auto, użyć pasty i polerki))
- źle przygotowane podłoże do lakierowania (widoczne wyraźnie rysy po szlifowaniu "szpachli"
- mimo szpachlowania maski widoczne niewielkie zagłębienia
- po wymianie chłodnicy nie odpowietrzono układu, nie sprawdzono wentylatora, przez co zaraz po odebraniu auta niemal nie przegrzałem silnika, bo układ nie chłodził!)
- uszkodzono wiązkę zasilania świateł po wymianie reflektorów; po odbiorze auta nie świeciły się światła postojowe (p. Miron twierdził, że i tak nie są takie ważne, bo przecież światła mijania są najważniejsze do jazdy)
- źle spasowano elementy karoserii (poprawiono na moją prośbę)
Myślę, że to wystarczająco dużo powodów, żeby wyrazić tutaj swoje niezadowolenie i ostrzec przed tym "fachowcem"
A kogo Wy polecacie/odradzacie?