tuleje belki - szukam mechanika

Wszystkie tematy dotyczące problemów i ciekawostek samochodowych

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

tuleje belki - szukam mechanika

Postprzez FELIPE » wtorek, 24 czerwca 2008, 21:03

sporo Kamil w Hyde Parku rozpoczął tematy z mechaniki samochodowej to ja zapytam...

kto wie który mechanik samochodowy podejmie się wymiany:
tuleje belki w tylnej osi a4 avant 1997

kilka dobrych warsztatów już rozłożyło ręce, poniewaz nie maja niby jakiegos narzedzia, ktore pozwoli na szybką wymiane w/w elementu a bawic się z tym pół dnia im się zwyczanie nie chce a ja im się wcale nie dziwie :)

nie znam się, nie wiem o jaki przyrząd chodzi, słyszałem jednym uchem o jakimś ściągaczu, ale moge się mylić
www.felgi.pl PRZYMIERZ DOWOLNE FELGI NA SWOIM AUCIE
www.oponeo.pl OPONY W NAJLEPSZEJ CENIE
FELIPE
thebestest of SRTB

Postprzez Romannnnn » wtorek, 24 czerwca 2008, 22:09

a pytałeś w serwisie Bosh-a na Nakielskiej (kawałek za gwiazdą) u p. Trawczyńskiego??
Romannnnn
Rookie

Postprzez STELMI » środa, 25 czerwca 2008, 08:53

691199420 - powołaj się na mnie
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez KOZI » czwartek, 26 czerwca 2008, 17:02

to Ty nie znasz Macieja z Ptasiej?
Myślałem, że też do niego jeździsz...
Pracował kupe lat w ASO Audi i ma chyba najlepiej z dużej okolicy obcykane auta grupy VW, ja jeżdzę do niego od dawna jak i wiele naszych znajomych, wielu osobom z pracy go poleciłem i tez są super zadowoleni, przedewszystkim sie super zna a to najwazniejsze i nie jest strach mu auto zostawic a ceny tez ma nie najwyzsze. Mi wymieniał tuleje belki i kumplowi w audi 80( w innych warsztatach mówili mu o 200zł więcej).
Tylko do przeważnie nie odbiera obcych telefonów bo jest zawalony robotą, daj znac jak bedziesz chciał sie umówić...
KOZI

Postprzez FELIPE » czwartek, 26 czerwca 2008, 21:00

Macieja znam od początku posiadania swojego Audi, robiłem u niego wszystko jak mieszkałem na Osowej, ale teraz to mi zupełnie nie po drodze do niego, poza tym nie sądziłem, że on się zajmuje tez takimi rzeczami jak tuleje belki

a tak poł żartem to chyba poczekam aż zrobią do Macieja porządną drogę dojazdową :)

PS. z jego numerem telefonu masz rację, ale mam jeszcze drugi numer do jego pracownika w sytuacjach podbramkowych dużo łatwiej się umówić, bo zawsze przekaze słuchawkę Maciejowi
www.felgi.pl PRZYMIERZ DOWOLNE FELGI NA SWOIM AUCIE
www.oponeo.pl OPONY W NAJLEPSZEJ CENIE
FELIPE
thebestest of SRTB

Postprzez KOZI » czwartek, 26 czerwca 2008, 23:51

no mi też nie podrodze to fakt, że daleko i droga niebardzo ale własnie robia kanalizację to może potem zrobią drogę:) Ale przynajmniej mozna mu zaufac bo wie co robi, a o pracownika to pewnie Ci o brata chodzi - Jarka:)
KOZI

Postprzez Cassel » poniedziałek, 30 czerwca 2008, 09:47

a gdzie na ptasiej na osowiej jest ten warsztat? :) ptasia to jest na dole o ile sie nie myle zgadza sie? sam bym podjechal z checia bo mam tez do wymiany kilka rzeczy w zawieszeniu...
Cassel

Postprzez KOZI » piątek, 4 lipca 2008, 18:50

nie pamietam numeru i nie ma tam szyldu, daj znac na PW jakby co to Ci wytlumacze albo cos...
KOZI

Powrót do Techniczne