potrzebny mechanior

Wszystkie tematy dotyczące problemów i ciekawostek samochodowych

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez szymon » sobota, 10 lipca 2010, 21:41

dopytuję się, bo mam regulacje zaworów w Toyocie, a tam trzeba wyciągać wałki rozrządu, więc boje się by nie spieprzyli. Co to znaczy ceny nie najniższe - możesz podać jakiś przykład - ile kasują?
szymon
Rookie

Postprzez tomi » sobota, 10 lipca 2010, 23:23

Fiveopac napisał(a):Nie mam zastrzezen, ostatnio uzupelnili mi klime za friko a wczesniej nawet gdy mialem powazna reklamacje, bez problemu sie dogadalem. Ceny maja nie najnizsze ale spokojnie sobie radza z powiezonymi zadaniami, warto. Do tego sa kompetentni i ugodowi w razie jakiegos halo a to cecha rzadka w warsztatach 8)

five nie napisałas że autobusem byłeś a nie mazdą ;)

żart, też słyszałem że dają radę
tomi
Forum Killer

Postprzez Kamil Wolski » poniedziałek, 12 lipca 2010, 15:20

Kuzyn kupił X czasu temu Mondeo III TDCI i szuka godnego zaufania warsztatu gdzie mógłby serwisować to auto. Wychodzi pierwsza jakaś bolączka - piszczenie przy skręcaniu więc musi gdzieś oddać pierwszy raz to auto - czy ten Eurotim robi też Fordy? Co ewentualnie do Forda możecie polecić?
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez saron22 » poniedziałek, 12 lipca 2010, 16:34

No forda zawsze mozna wstawic do ASO ale ceny pewnie maja spore. Na Brzozowej robia Fordy kolo MZK, chwala sie ze maja IDS. Na Wojska Polskiego przed zachemem tez robia fordy ale ani jedni ani drudzy nie wiem jak ogarniaja.
saron22
thebestest of SRTB

Postprzez Brychu » poniedziałek, 12 lipca 2010, 16:45

Ed ogarnia takie Mondeo mojego ojca od 3 lat co najmniej, ma już za sobą wszelkiego rodzaju wymiany oleju, tarcz, klocków, elementów zawieszenia, sprzęgła dwumasowego i bez żadnych kłopotów. Focusa mojego również ogarniał błyskawicznie, więc chyba można zdecydowanie polecić.

Pitstop na Władysława jakiegośtam, koło cmentarza na Błoniu tego obok policji.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Poprzednia strona

Powrót do Techniczne