Filip ja tez mam problem z podlaczeniem cisnienia oleju... Jak wczepiam w oryginalne miejsce to wychodzi blad w komputerze (przy zamienianiu oryginalu z tym) jak cos wymyslisz albo masz taka przejsciowke czy cos na to to daj znac, podjade
trzeba dać trójnik bo zwykły dwupozycyjny orginalny czujnik trzeba zostawić.
A najlepiej podstawkę pod filtr oleju (np. autogauge). W niej są wyjscia na czujnik cisnienia i czujnik temperatury oleju
fajnie wygląda ...a widzisz jak cos jedzie z lewej strony ,ja sobie podlaczylem podswietlanie pod ściemniacz od fabrycznego podswietlenia deski itd. bo nieszło ujechać
ProPerfekt ....daj upust swojej mocy!!! www.blow-off.pl Blow-off, MBC ,Regulatory ciś. paliwa, pomiary AFR http://www.properfekt.pl http://www.facebook.com/pages/Properfekt/282421328464662
akurat w audi to odpisc sobie trojnik tylko wez podkladke pod filtr, bo na pewno masz op 526 i pasuje pod niego idealnie tylko trzeba sie pomeczyc dosysc mocno z zalozeniem tego ale nie ma rzeczy niemozliwych ;p
przez --orzech-- » piątek, 28 września 2007, 13:38
ja tak nie uwazam... ale tu bardziej chodzi o dokładnosci wskazywania parametrow... czesto zdaza sie tak w tanich wskaxnikach ze róznioa sie wskazania od stanu faktycznego....
Mi sie generalnie tez podoba ale kupowanie tego do "monitorowania" pracy silnika a potem wnerwianie sie ze sa bledne wskazania mija sie z celem. Wiec chcialbym sie upenic czy to faktycznie jest shit czy mozna z tym podzialac
pheonix napisał(a):Mi sie generalnie tez podoba ale kupowanie tego do "monitorowania" pracy silnika a potem wnerwianie sie ze sa bledne wskazania mija sie z celem. Wiec chcialbym sie upenic czy to faktycznie jest shit czy mozna z tym podzialac
pamietaj ze tylu ilu jest ludzi to tyle jest opini , jedno jest pewne , cena tych wskaznikow stanowi zazwyczaj 1/3-1/2 ceny produktow znanych marek takich jak HKS , GREDDY , DEFI , APEXi , w czyms roznice wiec musza byc(jak w wiekszosci wszystkich produktow).
... GaRaż Racing ... >> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż no roznica w cenie jest kolosalna na allegro wskaznik cisnienia Auto Gauge seria Smoke znalazlem za 85 pln a Greddy za 800 pln No i tez czytalem opinie ze wskazniki teperatury Auto Gauge przeklamuja o 20 st C 5-10 to jeszcze moglbym zrozumiec ale nie 20...
Jednak z ekonomicznego punktu widzenia w moim przypadku bezsensem jest kupowac kilka wskaznikow za polowe ceny auta...