Przyciemnianie szyb

Wszystkie tematy dotyczące problemów i ciekawostek samochodowych

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Postprzez Dziadek » czwartek, 22 marca 2007, 20:05

sie okaze, termin ustalony :) Ale przyznac trza ze obsluga pelna kultura.
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez Dziadek » poniedziałek, 26 marca 2007, 19:06

No dobra, szyby ladnie, ale jednak trza przy odbiorze wsio ogladac, ja nie zauwazylem, ale five wylookal ryse na jednej z szyb bardzo gleboka no i dzis wyszlo ze wgnietli membrane jednego z glosnikow w drzwiach, jako ze jest cała z aluminium to dupa, juz idealnie nie bedzie :(
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez --orzech-- » poniedziałek, 26 marca 2007, 20:38

czyl wojtej musial sie spieszyc skoro taka lipe lipe odwalil...
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez Jarek104 » wtorek, 27 marca 2007, 14:02

U mnie po przyciemnianiu przez Wojtka nie ma najmniejszej skazy na szybach.. No pomijam rysy od zewnatrz, ktore dopiero teraz zaczely byc widoczne :(

Musze tam w koncu podjechac zrobic pasek przeciwsloneczny...
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Postprzez DAKER BKB » wtorek, 27 marca 2007, 16:06

mi wojtek dziś skończył coupejke i jestem zadowolony na maxa - wszystko jest tak jak powinno być .
TRANSPORT

3 EURO PALETY , 1,5T
33 EURO PALETY 24T
LAWETA
KRAJ - ZAGRANICA
TEL 606 481 479
DAKER BKB
Rookie

Postprzez komandor4 » piątek, 8 lutego 2008, 14:51

Odkopie temat ... Jak wyglada sprawa przyciemniania ? ;> Macie jakies nowe, dobre zaklady?
komandor4

Postprzez Jarek104 » piątek, 8 lutego 2008, 14:54

Wojtek, Wojtek i jeszcze raz Wojtek :) czyli www.autofolie.bydgoszcz.pl

tomi tez ma kogos, sam zreszta pracuje w takiej firmie. jutro zobaczymy efekty ;)
Jarek104
thebestest of SRTB

Postprzez komandor4 » piątek, 8 lutego 2008, 15:08

Tylko Wojtek wasz ostatnio dziwnie sie zachowal .. Dzwonilem raz - przyciemnienie kosztowac mialo 500 zl . Dzwonilem drugi raz - juz 550 zl , z kolei po tygodniu od drugiego dzwonienia koszt juz byl 620 zl :| Gdy powiedzialem ze tydzien temu bylo 550 to powiedzial ze tyle zatem moze byc :/ no sorry ;/
komandor4

Postprzez GaRaż » piątek, 8 lutego 2008, 15:52

komandor4 napisał(a):Tylko Wojtek wasz ostatnio dziwnie sie zachowal .. Dzwonilem raz - przyciemnienie kosztowac mialo 500 zl . Dzwonilem drugi raz - juz 550 zl , z kolei po tygodniu od drugiego dzwonienia koszt juz byl 620 zl :| Gdy powiedzialem ze tydzien temu bylo 550 to powiedzial ze tyle zatem moze byc :/ no sorry ;/

jak sie ugadasz taka bedziesz mial cene , albo ci odpowiada i robisz albo nie odpowiada i nie robisz , trzeba bylo jechac , zapisac sie jak jest kolejka , ustalic cene za usluge(wplacic zaliczke) by wojtek wiedzial ze na 100% jestes zdecydowany(trzyma miejsce w kolejce) i by bylo po sprawie , dla mnie sprawa oczywista i nie mozesz miec pretensji.
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez komandor4 » piątek, 8 lutego 2008, 17:03

Sprawa oczywista ? ;> A co jest niekulturalnego w probie uzyskania ceny i uprzedniej informacji ze jestem w fazie wyboru firmy i porownuje oferty ? Moze od tego roku folie podrozaly coo ?;> Nie chce tutaj sie z nikim kłócić bo nie o to chodzi ale takie troszke dziwne podejscie do klienta - chyba sam przyznasz to Garaz ;)
komandor4

Postprzez STELMI » piątek, 8 lutego 2008, 17:23

moje zdanie jest taki, że skoro kilka razy dzwonisz i nie powiem co zawracasz, skoro już raz usłyszałeś cenę to dlatego masz coraz więcej. Ja jak coś sprzedaje i ktoś mnie ciągle wypytuje o cenę to też ma coraz wyższą, bo nie lubię ludzi zawracających głowę i niezdecydowanych i dlatego się Wojtkowi czy jak mu tam, bo go nie znam nie dziwię
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez komandor4 » piątek, 8 lutego 2008, 17:29

no masz .. :P Bo to bylo bardziej skomplikowane tylko uproscilem .. Dzwonilem pierwszy raz w grudniu .. Drugi raz to w styczniu koolega dzwonil a ma takie same auto - nie mniej nic miedzy soba nie konsultowalismy i dopiero pozniej wyszlo w rozmowe ze tak sprawa wyglada wiec jeszcze raz zadzwonilem zeby potwierdzic jego wersje (po chyba 2 tyg) i byla to wyzsza cena.. Nie sadze zeby obsluga Auto Folii wpadla na pomysl ze to ta sama dzwoni.. Stad tez troszke sie do nich zniechecilem i pytam

Czy sa inne zaklady, ktore rownie dobrze przyciemniaja szyby ?? Niestety nie kazdego stac na ta usluge w w/w punkcie ze wzgledu na w/w powody ...
komandor4

Postprzez Jarek104 » piątek, 8 lutego 2008, 18:13

Wojtek ma stałe ceny, byłem u niego ostatnio dowiedzieć się ile zostawię za nissana mojej dziewczyny, jego żona pokazała mi cennik, są tam wyszczególnione chyba wszytskie możliwe marki i modele
Jarek104
thebestest of SRTB

Postprzez ryba-1 » piątek, 8 lutego 2008, 18:19

Jarek104, nie wszystkie :mrgreen: ale dla stalych dobrych klijentow zawsze sie znajdzie rozwiazanie ;)
a ceny mozna dogadac i nawet jak zaliczy wtope bo mysli o innym aucie to i tak zrobi juz w tej cenie co powiedzial 8)
ryba-1
Forum Killer

Auto: bmw

Postprzez tomi » piątek, 8 lutego 2008, 23:05

Jarek104 napisał(a):Wojtek, Wojtek i jeszcze raz Wojtek :) czyli www.autofolie.bydgoszcz.pl

tomi tez ma kogos, sam zreszta pracuje w takiej firmie. jutro zobaczymy efekty ;)

cały tył mam przyciemniony, zostały jeszcze tylko boki w drzwiach, niestety dzisiaj nie było na to czasu (a niewiele brakowało) :/ reszte mi zrobią na początku przyszłego tygodnia to wrzuce fotki całości :)
tomi
Forum Killer

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Techniczne