DVD na/w zagłówek

Wszystkie tematy dotyczące problemów i ciekawostek samochodowych

Moderatorzy: Brychu, Fiveopac

Re: DVD na/w zagłówek

Postprzez Dziadek » czwartek, 23 stycznia 2014, 21:57

7" do przemieszczania się z tym dla dzieciaka lepiej się sprawdza niż 10. Wejdzie do kieszeni kurtki, marynarki, torebki żony. Właśnie z powodu tableta nie montowałem nic w zagłówki. Jak chce to i tak na długie trasy siedzi młoda na środku z tyłu i mogę jej na radiu puścić bajkę, ale najlepiej ma jak sobie sama decyduje czy bajki czy gry na tablecie. Co do tableta, nie za drogi a najlepszy moim zdaniem z andkiem, gdzie masz mnóstwo darmowych gier i aplikacji jest Nexus 7. Mój ma 1.5 roku i śmiga bez ziewania, najczęściej i najszybciej aktualizacje dostaje, z wszystkim sobie daje radę. Co do ich pojemności, jeśli nie mają karty SD, to wystarczy zewnętrzny dysk z wifi, np seagate 1gb. Możesz potem się z nim połączyć z dowolnego urządzenia i odtwrzać zawartość bezprzewodowo.
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Re: DVD na/w zagłówek

Postprzez STELMI » czwartek, 23 stycznia 2014, 22:45

Na navigacji włączam jej teraz bajki, ale trochę ma daleko, no i muszę też tego słuchać ;) Myślę o tablecie ok 10' bo w domu by też używała
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Poprzednia strona

Powrót do Techniczne