MR2 2.0 GTi T-BAR

W tym dziale prezentujemy własne auta, projekty jak i zadajemy pytania właścicielom

MR2 2.0 GTi T-BAR

Postprzez Wretched » sobota, 10 grudnia 2011, 01:53

MODEL:Toyota MR2 GTi
SILNIK 3s-ge
UKLAD DOLOTOWY: Wkladka K&N
UKLAD WYDECHOWY: Seria
UKLAD NAPĘDOWY:Seria
ZAWIESZENIE: Gwint KW variant 3
UKLAD HAMULCOWY: Seria
SRODEK: Jest
CAR-AUDIO: Jakis kenwood z podjebanym panelem wiec jak narazie szum powietrza i brzeczenie silnika.
MOC: 156KM

Po zimie chce ogarnac wszystkie eksploatacyjne sprawy, i chcialbym wpasc kiedys na jakas pojezdzawke sprawdzic jak to sie zachowuje w zakretach.

Pare zdjec mojej czarnej zdziry, zaraz po zakupie.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obecnie zmienilem felge i mniej wiecej tak to wyglada:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
...jestem oazą spokoju pierdolonym,kurwa zajebiście wyluzowanym kwiatem na tafli jebanego jeziora...
Wretched
User

Postprzez Fiveopac » sobota, 10 grudnia 2011, 02:21

Poprzednia felga lepsza :) niemniej rewelacyjnie wyglada na gwincie. Ciekawe, jak bedzie zachowywal sie na torze 8)
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez Wretched » sobota, 10 grudnia 2011, 03:00

Poprzednia felga jest na sprzedaz, zeby z jakich kolwiek wlasciwosci jezdnych tego auta skorzystac musialem sie pozbyc tych 17' i szczerze zabardzo niemieckie sa moim zdaniem.
...jestem oazą spokoju pierdolonym,kurwa zajebiście wyluzowanym kwiatem na tafli jebanego jeziora...
Wretched
User

Postprzez STELMI » sobota, 10 grudnia 2011, 06:08

Mi również o wiele bardziej się na poprzednim kole podoba. Auto piękne!
https://www.facebook.com/pages/STELMACH/286353431402978
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez Jarek104 » sobota, 10 grudnia 2011, 07:31

Zdecydowanie poprzednie koło. Sprzedaj te, albo zostaw je sobie na zimówki.

Auto fajne, może być z niego mocny przeciwnik na torze jeśli kierownik ogarnia
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Postprzez Pit » sobota, 10 grudnia 2011, 08:09

Super auto. Gratuluję! Szkoda, że to wersja wolnossąca, ale wizualnie - przepiękny samochód. W kwestii felg, zgodzę się z przedmówcami, czarne zginęły w kompozycji z czarnym nadwoziem. Informacyjnie - używanie dwurzędowej (prostokątnej) tablicy rejestracyjnej z przodu pojazdu w Polsce jest niezgodne z obowiązującym prawem.
Pit
Forum Killer

Auto: FD3S

Postprzez Wretched » sobota, 10 grudnia 2011, 10:25

Jak takie piekne to moze szybko ktos je kupi :D:D Tablica jest juz normalna z przodu, kwadratowa zaslaniala 2/3 chlodnicy. No kierownik jeszcze napewno nie ogarnia, wczesniej smigalem civiciem a to zupelnie inna bajka. Fele zostaja bo mi sie podobaja :D nie waza tony i na wiosne beda pomalowane w jakis kolor tylko jeszcze nie zdecydowalem co to bedzie.
Wretched
User

Postprzez weede » sobota, 10 grudnia 2011, 12:20

bardzo mi się podoba! Gwint pierwsza liga. Szkoda, ze nie turbo ale pewnie do nauki wystarczy tyle ile jest, a swapa zawsze można zrobić.

Do czarnej brązowe wyglądaja mesko http://www.youtube.com/watch?v=_VlzRlug ... creen&NR=1

BTW widziałem gdzieś w bdg taką z turbo, a przynajmniej miała ten wlot na boku.
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez FordOn » sobota, 10 grudnia 2011, 15:33

Fajny woz, rzadki widok... z tego co pamietam to MR2 sama z siebie nawet w serii jest dosc wymagajaca od kierownika i nie wybacza bledow jak 911.
FordOn
Forum Killer

Postprzez Pit » sobota, 10 grudnia 2011, 15:43

FordOn napisał(a):...z tego co pamietam to MR2 sama z siebie nawet w serii jest dosc wymagajaca od kierownika i nie wybacza bledow jak 911.

Taki trochę widow-maker ;) Toyota MR2 jest również idealnym przykładem, jak po bardzo ładnej optycznie generacji (tej właśnie), można spierniczyć wizualnie następną...
Pit
Forum Killer

Auto: FD3S

Postprzez kubas » sobota, 10 grudnia 2011, 18:15

Piotruś napisał(a):
FordOn napisał(a):...z tego co pamietam to MR2 sama z siebie nawet w serii jest dosc wymagajaca od kierownika i nie wybacza bledow jak 911.

Taki trochę widow-maker ;) Toyota MR2 jest również idealnym przykładem, jak po bardzo ładnej optycznie generacji (tej właśnie), można spierniczyć wizualnie następną...

E tam... Ta następna ma zato zajebisty performens :) Skręca jak dzika, mistrz wyważona jest podobno :) Podobno Toyota podkupiła z Lotusa paru inżynierów właśnie żeby zrobić tą MR2 :) Także może wygląda jak kupa ale pewnie skręca mistrzowsko :)
kubas
thebestest of SRTB

Postprzez andy » sobota, 10 grudnia 2011, 21:52

piekne auto nie ma co!! Jakia czas temu chorowalem na wersje turbo!!
"Twoj samochod jest wtedy wystarczajaco szybki, gdy stojac rankiem przed nim boisz sie go otworzyc"-Walter Röhl
andy
Super user

Postprzez andy » niedziela, 11 grudnia 2011, 16:34

FordOn napisał(a):Fajny woz, rzadki widok... z tego co pamietam to MR2 sama z siebie nawet w serii jest dosc wymagajaca od kierownika i nie wybacza bledow jak 911.

Kondzio rev1 naprawde byl ciezki ale rev 2 i 3 cos tam poprawiali i niby jest przyjemniejszy co nie zmienia faktu ze nei dla mnie -> amator hehehe :lol:
"Twoj samochod jest wtedy wystarczajaco szybki, gdy stojac rankiem przed nim boisz sie go otworzyc"-Walter Röhl
andy
Super user

Postprzez Wretched » niedziela, 11 grudnia 2011, 23:03

Jakbym wiedzial jeszcze jak gwinta ustawic zeby to auto sie odrobine bardziej obliczalne zrobilo to by fajnie bylo :D
Wretched
User

Postprzez andy » niedziela, 11 grudnia 2011, 23:49

Poczytaj na forum mr2- trzeba ca zaplacic za pelna rejestracje ale tam kilka osob ogarnia. Po za tym idzie to auto okielznac kiedys widzialem filmik jak jakis kitajec tym driftuje ;)
andy
Super user

Szybka odpowiedź

To pytanie służy do uniemożliwienia automatycznego wysyłania formularza przez boty spamujące.

Następna strona

Powrót do Nasze auta