Ciapek napisał(a):Modyfikacje Silnika
zmiana map w kompie

Ciapek napisał(a):Piotruś napisał(a):Ciapek napisał(a):Modyfikacje Silnika
zmiana map w kompie
TaaPrzede wszystkim, pod jakie modyfikacje? Ten komputer jest programowalny?
Toś mnie tera zastrzelił. hm powiem tak , krótko po zakupie jak wymieniałe wszystkie części eksploatacyjne to mechanik coś mi mieszał w kompie. Powiedział mi że zmienił mapy i jest przesunięta odcinka. Ale tak szczerze ? Nie widze żadnej rewalacji co do seri![]()
Aczkolwiek e36 compact 1.6 te stu konne , objechałem na dobrą długość.
Tak jak kolega wyżej wspomniał , jak bym go schamował i ktoś co takie urozmaicenia w autach robi to by powiedział czy faktycznie jest coś zmienione czy to blef.
STELMI napisał(a):ja myślę, ze REALNIE masz obecnie koło 128KM i 178Nm. To typowy mod w tych silnikach, są bardzo podatne na zmiany map w kompie. Musisz mieć dobrego mechanika, bo nie każdy to potrafi, po takim modzie są szybsze niż niejedno rx7 FD3S, a może nawet i od Koziego CRXa....

STELMI napisał(a):ja myślę, ze REALNIE masz obecnie koło 128KM i 178Nm. To typowy mod w tych silnikach, są bardzo podatne na zmiany map w kompie. Musisz mieć dobrego mechanika, bo nie każdy to potrafi, po takim modzie są szybsze niż niejedno rx7 FD3S, a może nawet i od Koziego CRXa....

ja myślę, ze REALNIE masz obecnie koło 128KM i 178Nm. To typowy mod w tych silnikach, są bardzo podatne na zmiany map w kompie. Musisz mieć dobrego mechanika, bo nie każdy to potrafi, po takim modzie są szybsze niż niejedno rx7 FD3S, a może nawet i od Koziego CRXa....
Aczkolwiek e36 compact 1.6 te stu konne , objechałem na dobrą długość.

Dobekbdg, astra g ma juz Si tak zwane czyli wielopunktowy wtrysk a nie spluczke...
Moze cos w nazwie powalilem ale roznica jest znaczna miedzy tym co masz Ty a Ciapek...
Ja bym jedno pakowal tam pod maske... C20XE lub C20LET... ostatecznosc C25XE.
Stelmi mnie zjebie ze nie 3.0...ale prosze cie chlopak sie zabije bo to zwija asfalt
![]()

Dobekbdg napisał(a):Dobekbdg, astra g ma juz Si tak zwane czyli wielopunktowy wtrysk a nie spluczke...
Moze cos w nazwie powalilem ale roznica jest znaczna miedzy tym co masz Ty a Ciapek...
Ja bym jedno pakowal tam pod maske... C20XE lub C20LET... ostatecznosc C25XE.
Stelmi mnie zjebie ze nie 3.0...ale prosze cie chlopak sie zabije bo to zwija asfalt
![]()
pokaz mi w 1,6l 8V (X16SZR) wielopunkt a masz u mnie krate
W Astrach G był też Z16SE na wielopunkcie
Dobekbdg, astra g ma juz Si tak zwane czyli wielopunktowy wtrysk a nie spluczke...
lub gdzie w BDG jest tak dobry Mechanik i ma programator podkreslam MECHANIK i mi to zrobija myślę, ze REALNIE masz obecnie koło 128KM i 178Nm
Dobekbdg napisał(a):gdzie napisalem wyraznie "1,6l 8V (X16SZR)"
klania sie czytanie ze zrozumieniem, SE a SZR Podkreslic
a fordon napisal wyraznie ze ASTRA G ma TYLKO pelny wtrysk
Dobekbdg napisał(a):wiec z checia sie dowiem jak wyciagnac z tej danej jednoski poprzez wgranie nowych maplub gdzie w BDG jest tak dobry Mechanik i ma programator podkreslam MECHANIK i mi to zrobija myślę, ze REALNIE masz obecnie koło 128KM i 178Nm