przez ravestation » niedziela, 15 lutego 2015, 09:45
Kiss the wall!
"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I’m giving it five stars is because I can’t give it 14." - Jeremy Clarkson
przez ravestation » niedziela, 22 lutego 2015, 10:41
Sporo osób jeździ na Mirco w mx5. Jestem ciekaw jak jakościowo wypada to z fake Bride. De facto najważniejsza jest sztywność skorupy, materiał można zawsze obszyć na nowo - tak by było cacy.
"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I’m giving it five stars is because I can’t give it 14." - Jeremy Clarkson
Fake Bride odpuściłem z tego względu że usłyszałem kilka negatywnych opinii na ich temat, a poza tym są mniejsze od ST - co przy codziennym użytkowaniu mogłoby przeszkadzać bo nie wszyscy pasażerowie są tak szczupli i piękni jak ja
przez ravestation » niedziela, 22 lutego 2015, 15:07
Ja tylko słyszałem opinie odnośnie szybkiego wycierania się materiału. Coś jeszcze ciekawego o fake Bride?
Ja cały czas badam rynek, bo niestety w nb jest mniej miejsca niż w na i mam ograniczony wybór. Sporo markowych kubłów odpada ze względu na wymiary
Fotele eleganckie, dobrze że mirco a nie fejkowe Bridy Też ostatnio słyszałem raczej negatywne opinie o tamtych fejkach, np że są mało sztywne, niczym z plasteliny i inne takie niepochlebne.
A coś słyszałem o jakimś gwincie, coś... to jak, był deal czy nie?
Plany ewoluowały - Subaru nie będzie niebieskie tylko... domyślcie się
Środek w ostatniej chwili też zmieniłem, wpadł komplecik z STI WR1 - jedyne 500 sztuk na cały świat (czarno-niebieski na sprzedaż). Buda jeszcze u blacharza, już prosta, nadkola zrobione, gotowe na przyjęcie szerokiego koła Jeszcze zaspawanie zamka w klapie, anteny na słupku, kilka poprawek i do lakiernika Wszystkie belki, listewki pod lampę, śruby kupione nowe - jak robić to robić