wiecej jakis gruntownych zmian nie bedzie... z zewnatrz

udalo mi sie dostac nowe sprezyny H&R -25mm za mila kase. oczywiscie musze jeszcze poszukac jakies sportowe amorki ale to na jesien i jedna jedyna roznica z zewnatrz na ten sezon to beda tarcze zimmermann sport nawiercane ktore mam nadzieje zaloze za kilka dni, polakierowanie zaciskow rowniez w kolorze czarnym. wiec jak pisalem wyzej, tak auto bedzie wygladac finalnie. nie przewiduje juz zadnych zmian. doszly ostatnio czarne lusterka zewnetrzne lezki polakierowane czarnym matem w sprayu :yes: wbrew pozorom nic sie z tym lakierem nie dzieje a koszt 15 pln. mialo byc to polakierowane sprayem na probe zeby zobaczyc jak to wyjdzie i tak mi sie spodobalo ze tak juz zostalo

czarne lusterko wewnetrzne, troche obnizone zawieszenie i wyjatkowo fajna naklejka tune-up w kolorze czarny-mat

naklejka roberta firmy z tylnej szyby napewno zostanie usunieta ale ta z blotnika pewnie zostanie. pewne rzeczy trzeba jeszcze doprowadzic do perfekcji, miedzy innymi pekniety lakier na zderzaku ale to juz sa detale

i jak mi to wyszlo?