[96 Fso Polonez Caro MR93 ] POLVIPER REDBANDIT

W tym dziale prezentujemy własne auta, projekty jak i zadajemy pytania właścicielom

Postprzez GaRaż » środa, 30 maja 2007, 21:19

Wyraznie pisalem by skupic sie na temacie a nie urzadzac czata , 3 razy to pisalem , ida warny , trudno :(
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez Kamil Wolski » środa, 30 maja 2007, 22:52

STELMI napisał(a):mam nieodzowne wrażenie, że użytkownicy Marcyska86 i kamil_kicio zrobili sobie z forum czat towarzyski

kamil_kicio napisał(a):ps : takie posty to zauwazacie...a kiedy sie pytam czy wszyscy sie spotkamy w jednym miejscu to sie nikt nie odzywa jakby nikt mojego postu nie widział :/

Odpowiedź myślę że już padła...
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez kamil_kicio » czwartek, 28 czerwca 2007, 20:49

zabralem sie za poprawienie fabryki, nadszedl czas na audio ;)
faza pierwasza: panele na przednie drzwi <głośniki 16 cm>

zdjecia

wyciecie skrecenie i poszpachlowanie paneli

Obrazek

szlifowanie i obicie materiałem

Obrazek

przymiarka i skrecenie cuzamen co kupy

Obrazek

jutro sie zabiore za skrzynie BS pod głośnik JBL GTO 1202D malo miejsca jest w bagażniku przez butle od elpidzi, ale mam nadzieje ze uda sie utrzymać potrebny litrarz i zagra to jakoś ładnie :)
po wyplacie bezpieczik, kable, wzmak i montuje calośc do autka. trzymajcie kciuki zeby wszystko poszlo po mojej myśli ;) pozdrawiam
kamil_kicio
Frequent User

Postprzez trance » czwartek, 28 czerwca 2007, 23:07

na żywo wygląda bardzo fajnie, trzeba powiedzieć ,żeś majstersztyk z obudowami i wplasowaniem audio do fury...mi też zrobisz panele ale ja wsadzam 2x16 na przód jeszcze albo 2x13 zobaczym...ale wiem już kto mi panelki porobi:):):)
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez kamil_kicio » piątek, 29 czerwca 2007, 18:55

no i dotarlo moje nowe cudo do mniee :D <radocha>

oto ono :)

Obrazek
kamil_kicio
Frequent User

Postprzez qrax » sobota, 30 czerwca 2007, 09:07

masz wybrany wzmak pod ten przetwornik ?
qrax
Super user

Postprzez kamil_kicio » sobota, 30 czerwca 2007, 16:49

właśnie narazie z tym trudno, mam jeszcze troszke czasu na poszukanie czegoś mocnego za jakieś rozsadne pieniadze. ale jeszcze musze radio wymienić bo nie mam wyjścia na "czińcze" na suba;/. wiec w trakcie robienia zabudowy bagażnika kupie jakieś radio a poźniej wzmak, mam nadzieje ze do końca wakacji zdąże z tym wszystkim ;)
kamil_kicio
Frequent User

Postprzez trance » sobota, 30 czerwca 2007, 21:36

zobaczymy co ta zabawka pokaże jak podepniemy ją pod mojego pieca (niech no ja dostanę tego JBLka w swoje ręce)...myślę,że efekt będzie zaj*** (już kiedyś słyszałem jak gra) tylko na razie kombinowanie będzie z kształtem skrzyni oraz miejscem bo niestety elpidzii siedzi w bagażniku ale coś wymyślimy...a Kicio skrzynię musimy inaczej obliczyć niż ta co masz bo w tych wymiarach Ci nie wejdzie...:/
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez Griszczuk » sobota, 30 czerwca 2007, 21:44

2cewkowy JBLek hmm grałem takim w mojej Tigi :)

Piec... 4kanalowy Alpine MRV T305 V12 rozwalał go!!

Mam ten wzmak na sprzedanie!! :)
Griszczuk

Postprzez Mav » niedziela, 1 lipca 2007, 09:06

trance napisał(a):zobaczymy co ta zabawka pokaże jak podepniemy ją pod mojego pieca (niech no ja dostanę tego JBLka w swoje ręce)...myślę,że efekt będzie zaj*** (już kiedyś słyszałem jak gra)

Dla poznania samego końca skali efektów z gatunku zaj*** polecam kiedyś wsiąść do nysy dziadka....
Cisnienie akustyczne wciska Ci głowę do d... A każdy włos na głowie wibruje w rytm basssssu... :shock: :shock: :shock:
Mav

Postprzez kamil_kicio » niedziela, 1 lipca 2007, 09:12

Mav napisał(a):
trance napisał(a):zobaczymy co ta zabawka pokaże jak podepniemy ją pod mojego pieca (niech no ja dostanę tego JBLka w swoje ręce)...myślę,że efekt będzie zaj*** (już kiedyś słyszałem jak gra)

Dla poznania samego końca skali efektów z gatunku zaj*** polecam kiedyś wsiąść do nysy dziadka....
Cisnienie akustyczne wciska Ci głowę do d... A każdy włos na głowie wibruje w rytm basssssu... :shock: :shock: :shock:

moje 1.5 roczne praktyki w Euro Car Audio daly mi już okazje do poznania całej skali ;) ale chetnie kiedyś posłucham jezeli bedzie okazja :), a propos skrzyni chyba jednak zrezygnuje z BS i zrobie zamknietą. zyskam troche miejsca i skrzynia zamknieta toleruje wiekszy blad przy pomyłce projektowania, ale to sie jeszcze okaże;)
kamil_kicio
Frequent User

Postprzez ArekBinek » niedziela, 1 lipca 2007, 19:48

ja polecam jak najbardziej skrzynie zamknieta no i oczywiści wzmacniacz firmy HELIX... kiedys jak sie spotkamy samochodzikami to sie po wymieniami pogladami bo teraz jakos mało czasu było;)
ArekBinek

Postprzez GaRaż » niedziela, 1 lipca 2007, 21:28

Koniec rozmowy o car audio , trace cierpliwosc :evil: , prosze wymieniac sobie poglady na PW lub zalozyc gdzies osobny temat(gdzie wszyscy beda mogli sobie spokojnie to znalezsc) , tu prosze przedstawiac mody(propozycje na przyszle mody) i komentarze a nie filozoficzne wywody( qrde przekupki jedne :lol: ).
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez qrax » poniedziałek, 2 lipca 2007, 15:20

rozmawiamy o aucie a temat car audio jest z nim powiazany jako ze powstaje w nim zabudowa

polecacie wzmaki helixa ok, ale cenowo za dobre mono trzeba wyrzucic troche kasy, polonez bedzie chyba za bardzo dowartosciowany w srodku :>

kamil_kicio jak wrazenia po pracy w euro ? to juz mozesz mi na pw napisac :D

wczoraj mialem okazje poprawiac jedno auto ktore wyjechalo stamtad calkiem niedawno :x
qrax
Super user

Postprzez trance » poniedziałek, 13 sierpnia 2007, 23:57

no już niedługo (moze w te wakacje) nowa odsłona polvipera...oby wszystko wyszło na cacy i porządnie... :)
Obrazek
trance
Forum Clubber

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze auta