Założę sie, że od czasu mojego posta zdarzyłeś już wszystkim znajomym z tego forum napisać, że mają na mnie uważać bo ja jestem taki niedobry dla CIEBIE. Hehe...
1. Jak dobrze wiesz miałem w swoim życiu 5 aut i żadne nie było szybkie. Więc nie wymyślaj dalej.
2. Napisałem posta w twoim temacie bo ta Calibra nie różniła się niczym od innych Calibr jakie jeżdzą po naszych drogach. Wszyscy znają te twoje teorie o tym, że była od pierwszego właściciela zadbana, ale wymagała remontu silnika po 200000km! Przyznaj się ile razy ja pchałeś. Pochwal sie kolegom o obcinaniu sprężyn, sportowym wydechu z rur od gazu. Opowiedz o tym jak wyrolowałeś kolesia od podtlenku na kase. W Chełmnie też Cie wszyscy oszukali prawda? Szukaj miejsca w tym wirtualnym świecie dla siebie bo w realu jest trochę gorzej.
3. Twój kolega już dobrze wie co zrobił i za co zapłacił. Ty tak samo postapiłeś jak koleś rzucił Ci śmiernikiem w auto.

Na chamstwo nie ma rady.
4. A o Fiacie Coupe pisałem Ci szczerze bo te auta mają po 200000km i wymagają $$$ i to nie są tak tanie cześci jak do Opla czy VW. Chyba, że znów bedziesz jeździł Fiesta i dwa razy w miesiącu Coupeta. To już inna sprawa.