HONDA CRX ED9 1,6 16V

W tym dziale prezentujemy własne auta, projekty jak i zadajemy pytania właścicielom

Postprzez Fiveopac » niedziela, 19 maja 2013, 11:39

Kurde, po cholere nam wtedy ten dzial http://www.srtb.pl/forum/viewforum.php?f=13 skoro mamy radio, necie i dowiadywanie sie 8)
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez GaRaż » niedziela, 19 maja 2013, 12:14

Fiveopac napisał(a):
GaRaż napisał(a):Gratulacje za wyjecie klasy no i godne reprezentowanie GaRaz-owych barw oraz super czas jak na ten budzet :) , pierwszy wystep w barwach no i sukces , brawo , ku chwale wysokich RPM ;) . Nie wiem czy KOZI ma jeszcze tu swojego CRXa ale jemu tez skladam gratulacje za wyjecie swojej klasy , godne reprezentowanie GaRaz-owych barw no i strzelenie kolejnej 12,4 :)

Gratulacje! ale dobrze, ze napisaliscie, ze jest jakas cwiartka kolo Bydgoszczy bo jeszcze by ktos pojechal :roll:

hmmm , dowiedzielismy sie wczoraj pozna pora , ledwo zostalo wszystko spakowane no i nie mialem dostepu do netu , tak na wariackich papierach a ryba to i tak sie spoznil i fuksem udalo mu sie wystartowac.
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez saron22 » niedziela, 19 maja 2013, 19:41

Ryba mnie w piatek niestety kumpel wystawil a jak pisalem wczesniej bylem po alco. Za tydzie jak bedzie pogoda chetnie pojade
saron22
thebestest of SRTB

Postprzez ryba m-50 » niedziela, 19 maja 2013, 22:12

Spoko, przecież nie zawsze wszyscy mają czas... ja staram się korzystać jak jest dobra pogoda, bo ostatnio całe weekendy deszczowe i lipa...
kup japońca, będziesz kręcić do końca:)
ryba m-50
Super user

Szybka odpowiedź

To pytanie służy do uniemożliwienia automatycznego wysyłania formularza przez boty spamujące.

Poprzednia strona

Powrót do Nasze auta