i tak znalazła się przyczyna owych obrotów...no i okazało się że jest jak myślałem...do wymiany sonda lambda, początkowo oczyściłem styki w kostce i było lepiej ale później znowu to samo...
rudy_E36 napisał(a):autko jak najbardziej spoko, tylko przydala by mu sie polerka:) a my
trance juz sie niezgamy z moja ( keidyś chcialeś porzyczyc ) bo juz sprzedalem

fajnie wedlug mnie by bylo sicagnac wszystkie oznaczenia i listwy, gleba wypolerowac aluski, biale kiedrunki i by bylo naprawde gicior.
moglbys jeszcze walnac foto bagaznika, jak rozplanowales audio.
pozdro
no tak niestety nie było okazji pożyczyć...ale stwierdziłem, ze samemu można spieprzyć niż polepszyć w czym utwierdziła mnie amatorska polerka vectry, którą mojemu kuzynowi wypolerował jakiś tam kolo, który miał sprzet i myślał, że się zna...masakra
całość karoserii do polerowania to koszt ok 250zł...na razie czekam na dokładki z pakietu RS (mam nadzieję, że gość mnie nie wydyma, bo cos długo czekam na odzew) kupić trzeba lakier i prysnąć ( aa zapomniałbym o progach)...może dopiero wtedy polerka auta...poza tym kolej na polerkę alusów...zostały jeszcze 3 więc roboty jest a i kasy na co wydac też...
zabudowa audio na razie luźna lub wcale jej nie ma

to tez w kolejce...na razie musze zrobic to co mam a później zgrać mój wolny czas z kamilem_kicio co podłubiemy z zabudową...
pozdro rudy, nie wiedziałem, że jesteś na forum
EDIT:
ponadto wydmuchało mi uszczelkę w mikserze LPG która powodowała spierd*** gazu nie tam gdzie trzeba (cpanko w kabinie), większe spalanie (13 miasto i 10,5 trasa) oraz duuuzo gorszą dynamikę...teraz układ został uszczelniony i jak na razie znów przyjemna jazda...