GaRaż napisał(a):Dziadek napisał(a):to ostatnie tylko, za słabe opony

No i może zawias nie z obecnej epoki, gdzie fwd po 300KM sobie po ulicach latają z fabryki

FWD 300HP nie lata zapewne na zimowkach 185

gdyz mysle iz takie sa teraz na pralce hehe i nie robmy tez z pralki 200KM mechanicznego potwora

ktorego nie da sie ogarnac

bo nikt nie mowi ze masz wciskac od razu przepustnice 100% i startowac z 8k rpm ? To nie tor dragowy , to nie opony dragowe , to je Panie Polska

Przeżucę temat do siebie, żeby Przemasowi nie robić bałaganu w jego galerii.
W chwili obecnej pralka stoi na stalowych 15' i do tego zimówka (nawet nie pamiętam jaka). Z 8k rpm nigdy nie startuję

bo tak jak już dziadek zauważył mam opony po chuju (nawet letnie).
Najmocniejszym autem które prowadziłem do niedawna była H. Prelude 2,0 133 km

co było taczką a nie samochodem sportowym. Rok temu zakupiona druga Pralka 2,2 200 km

i przy całkowitym braku doświadczenia w jakichkolwiek sportach motorowych dla mnie to było jak przesiadka do rakiety
Samochodu dopiero się uczę

(mimo iż już mam ją rok). Jak wpadną jakieś dodatkowe fundusze to wpłacam kaucję na tor bydgoski i będziem się szkolić
Wiem że po sezonie zimowym będę chciał się pozbyć tych kurewsko ciężkich borbetów 17' z oponamia Nokian ... masakra!! Teraz jak założyłem 15' samochód odżył i jest o wiele żwawszy. Tak więc na przyszły sezon mam nadzieję dorwać jakieś ciekawe lekkie 15' lub 16' z jakimś ciekawym bytem