hofffa napisał(a):Nowym nabytkiem pochwalę się w niedługim czasie, powiem tylko, że zostaję przy rodzimej produkcji z kraju kwitnącej wiśni
saron22 napisał(a):hofffa napisał(a):Nowym nabytkiem pochwalę się w niedługim czasie, powiem tylko, że zostaję przy rodzimej produkcji z kraju kwitnącej wiśni
Coś mi tu nie graTo jak to w końcu jest?? Nabytek jest z kraju kwitnącej wiśni czy rodzimej produkcji?? Bo jak rodzimej produkcji to może być to maluch, polonez, duży fiat, żuk no chyba, że coś nowszej generacji: Honker, Lublin
![]()
--orzech-- napisał(a):Czy mnie się wydaje czy gdzieś jest promocja i do papieru toaletowego je rozdawali
Gregor napisał(a):Które to już, 3 na forum?

hofffa napisał(a):saron22 napisał(a):hofffa napisał(a):Nowym nabytkiem pochwalę się w niedługim czasie, powiem tylko, że zostaję przy rodzimej produkcji z kraju kwitnącej wiśni
Coś mi tu nie graTo jak to w końcu jest?? Nabytek jest z kraju kwitnącej wiśni czy rodzimej produkcji?? Bo jak rodzimej produkcji to może być to maluch, polonez, duży fiat, żuk no chyba, że coś nowszej generacji: Honker, Lublin
![]()
Hehe no tak.... trochę źle to sformułowałemno ale MAV tutaj już wszystko wyjaśnił i udzielił poprawnej odpowiedzi